GOTT NYTT ÅR!!




Lördag den 31 december!

Godmorgon sista dagen på året!!

Vaknade upp hemma hos Jen för någon timme sedan. Nu ska vi sätta igång och fixa oss. Klockan 15.00 anländer resten av tjejerna för middag och drinkar senare!

Ni får ha ett GOTT NYTT ÅR om vi inte hörs innan nästa!!


Bjuder på några bilder jag hittade på facebook förra året. :)








Hahahaha herregud hur vi såg ut!




Hemma hos jen!

Sådärja! En dag på stan med tjejerna klar! Nu är jag henma hos Jennifer och vi har hunnit äta, fjanta runt och en massa annat så nu ska vi hoppa in i bilen och hämta upp de andra!

Ikväll ska det bli bölarkväll så vi har raddat upp snyftfilmer!


La ciudad!

Nu ska jag alldeles snart åka in till staden idag igen! Har en del jag måste handla. :D Ska bara slänga i mig lite mer mat! Jäkla jul! Man är ju hungrig hela tiden efter den! :p


Smell ya later!


Fredag den 30 december 2011

Godmorning u guys!

Vaknade för en stund sedan av sol för att sedan bli besviken av att mamma säger att det är -6grader. Och kallare ska det bli! Ska alldeles strax slänga i mig lite frukost sen ska jag börja röra mig in mot staden idag igen för att möta upp Frida och sedan ha myskväll hemma hos Jen!


Utanför mitt fönster just nu! Såhär fint kan det va! :)

Amazing JOY!

Attans vad jag är lycklig och glad just nu! Fasiken! Idag var jag på stan med lillebror och kollade på bio! Vi såg Happyfeet 2 som var myysig! Efter det mötte jag upp Frida för att planera inför resan. Gick det? Nja sådär! 

Men tillbaka till första meningen! Gud va jag är glad och lycklig just nu! Jag har underbar familj, superbästa vänner och om ca 3 veckor drar jag till Thailand i 5 veckor!? LOVE IT! Och idag som ett giant + i kanten hittade jag de absolut mest perfekta shortsen någonsin. Precis som jag drömt om hahhaa och dessutom på rea!? Suveränt! 



Thailandoplanningmeeting!!!

Nu är jag hemma hos miss Fidzi! Dags att planera vår resa! Tur jag har med mig Frida. Hon är så duktig hon. Speciellt med att stava. Och annars kanske vi hamnar i taiwan istället för Thailand. Vem vore det roligt för liksom...?



Visst är vi fina va? Det tycker inte Frida. Hon tycker inte det. Ne hon tycker att min haka rinner.. Ne den där Frida är inte så snäll idag hon. Fy Frida...


Town!

Nu drar jag in till stan! Vi får se hur mycket jag orkar! :D


Torsdag den 29 december 2011

(weird, detta inlägg skulle kommit upp vid 11? hmm....)

Mornin!

Igår blev det sent, jag och lillebror kunde inte sluta spela så halv 3 på natten var vi båda ganska trötta.

Men men just nu ligger jag i sängen och tycker lite smått synd om mig själv.. Magsmärtorna är tillbaka och spökar...Jag får nog leva med det helt enkelt! Tänkte bläddra igenom nya femina som mamma la fram innan jag hoppar in i duschen och åker in till stan! Bio och shopping står på schemat idag! :)


I need a dollar dollar, yeah a dollar is what i need.

Nemen hallådär! Rubriken är till introt på serien HTMIIA. Hela dagen har jag legat som en säl i sängen och bara kollat på avsnitt efter avsnitt och nu.., nu är det slut på både s1 och 2.

Så därför byter jag till en annan tv nu och spelar Call of duty med lillebror!


How to make it in America

För någon månad sedan blev jag smått kär i en ny serie som heter "How to make it in America" när jag såg det hemma hos en kompis. Och nu i jul så fick jag säsong 1 och 2 så idag är det jag som sitter klistrad! Det är typ som den manliga versionen av SATC (Sex and the city) fast bättre!



Onsdag den 28 december 2011

Godmorgon allesamman!

Ligger i sängen och myser. Mådde som sagt inte så bra igår men nu efter massa sömn så känns det bättre. Idag blir det dock bara att vara hemma i sängen och ta det lugnt för att ladda upp krafterna så jag inte åker på någon hemsking till sjukdom.

Säger som fina Gabby idag "är bara glad att jag har tio fingrar, tio tår och att jag andas. allt annat är bara en bonus."!

Have a good day!


!

Efter en dag på stan med massa kaos ( som att tappa bort mitt bankkort i sopen på McDonalds och tvinga en stackars arbetare rota igenom den utan resultat för att sedan springa mellan banken tusen gånger och ta tusen samtal från banken för att spärra + beställa nytt och under den tiden lyckas sätta höften ur led i snöstormen Dagmar) så åkte vi alla hem till Frida för filmkväll med en massa popcorn.

Kom hem för en stund sedan och nu mår jag riktigt riktigt dåligt.. Så nu blir det sängen.. Och det var dagens update eftersom internet inte funkat på min mobil idag (vilket också krånglade till allt bankbajs) så med det säger jag, GODNATT! :)

Tisdag den 27 december 2011

Hejsan!

Hoppas eran morgon är bra! Nu kilar jag in till stan med familjen och sen möter jag upp en kompis för att kika på mellandagsrean!

Toodels, ha en bra dag!


Damn u christmas!

Attans alltså, under jul är det bara en massa choklad överallt! ÖVERALLT! Det ligger hur många paradisaskar och skålar med julgodis precis vart än jag går och inte har jag rört mig på dagar. Mamma skämmer ju bort mig med mat i stora lager..! Men det är ju gott även om det kanske har gått lite i överstyr?

Är det så för er också under julen?

 

Just nu i soffan hhahaha!

O*P*I - HAPPY ANNIVERSARY!

I julklapp av min söta kusin så fick jag två st jättefina nagellack från O*P*I, vårat favoritmärke! Det ena heter "HAPPY ANNIVERSARY!" som jag har nu och det är superfint! Som en frostig silvervit med en massa glitter i? Lite svårt att förklara men verkligen jättefint, och bra för det skavs inte av.

Syns inte så bra på bilderna men såhär ser det ungefär ut! :)



Syns som sagt inte så bra på bilderna men det glittrar om naglarna! :D


Måndag den 26 december 2011

Gutten dag! Eller Nihao, nihao ma?!

Har varit uppe några timmar, käkat frukost osv och nu lär min lillebror mig kinesiska som kan vara bra att ha då vi åker dit! (dont worry Frida, jag har skrivit ner allt hhaha!)

Nu blire duschen, en promenad och sedan tv-spel med bror tror jag :)



Ha en bra dag!


Tv, soffa, mat och chocklad

Så har min dag sett ut och så kommer kvällen också se ut!

Medans alla mina vänner är ute och festar stannar jag hemma ikväll såhär!;


Michel Teló - Ai Se Eu Te Pego

Har börjat älska den här låten sen min storebror spelat den i flera dagar och lärt mig dansen till den haha! Skulle vara grymt att göra en flashmob på denna på en strand!?!

NOOOSA NOOOSA!


Söndag den 25 december 2011

Godmorgon!

Hoppas eran jul var riktigt mysig och härlig! Sitter här framför datorn nu i min röda flannelpyjamas efter att ha sovit fram till 11-12 och sedan ätit i flera timmar med familjen. Gårdagen spenderades med min familj som vanligt under jul.

Vi började, som traditionen lyder, hemma hos Mormor på julfrukost (vilket innebär julbord delxue!) tillsammans med mostrar och kusiner. Tyvärr var vi lite färre iår än vad vi brukar vara men fortfarande lika mysigt. Efter julklappsutdelning åkte vi hem. Hemma blev det Kalle Anka klockan 3, julklappsutdelning och julbord nr 2 följt av en massa film kvällen lång!

Visar lite bilder från Mormors julklappsutdelning!




Fina Kusin och jag.






En liten del av julbordet!



















GOD JUL!

 

 

Hoppas ni alla får en riktigt god jul och myser på med era familjer!

Wrapping X-mas gifts

Eftersom jag inte kunde jobba idag tack vare kaoset så har jag bara varit hemma med mina bröder och mamma och slappat.

För en stund sedan satte jag igång med julklapps-inslagning och nu har jag ett problem.. Jag tyckte klapparna/paketen blev så fina att jag inte vill ge bort dom..haha Jaja nu blir det att skriva rim och efter det film-mys!!




Eiffel tower goes KingKong exotic!

Igår bakade ju jag i flera timmar... Ska man vara exakt tog det mig nästan exakt 4 timmar att bli klar med *host*skiten*host*!

Eftersom min Fina vän Frida gjorde ett så tufft Eiffel tower så ville jag också (helt ärligt försökte jag söka mig till något som skulle klå det men efter någon timme framför google gav jag upp..). Och eftersom jag var en härmapa var det tvungen att vara en apa på, eller gorilla! Eiffeltornet blev liiiite mer exotiskt med Kingkong hängandes länst upp och en elefant som håller utkik/vakt om polisen skulle komma!

Påminn mig dock om att jag aldrig ska bli hemmafru! För det var fesiken med svett, tårar och en jäkla ryggvärk senare som jag var klar. Men jag säger bara det.., blir jag galen någon gång och får för mig att bli hemmafru så påminn mig, påminn mig bara om den gången jag skulle göra Eiffeltornet. Då kommer jag snabbt som attan landa på jorden igen.






Före:


Efter!:

fika-mys

Jaja, trafikkaoset fortsätter. Men igår i alla fall så hade dom "nattöppet" på en typ som "galleria" i stan vilket då betyder att dom har öppet till 22.00 så vi satt och fika i några timmar med mycket skratt och prat!

Det var Frida, Jennifer, Sandra och jag så alla var där förutom Jullan det lilla mongot som är långt borta i skogen! :) Pik till Jullan, kom in till stan!!



 Fina Frida och Sandra!

Jag och Jennifer



Fredag den 23 december 2011

Godmorgon!

Idag är det dan före doppardagen! Och även total kaos i Jämtlands trafik.. Super-halka och polisen samt trafikverket varnar för att ge sig ut. Bussarna över hela länet, både stadsbussarna och länstrafiken står stilla och får inte köra. Mamma kom ju så fint och väckte mig imorse med detta. Så vi satte direkt på radion där dom rapporterar om olika bussar som swtår tvärsöver vägar och inte tar sig någonstans..

Hur detta drabbar just mig? Jo, jag kan ju då inte åka in och jobba på Indiska.. Sen var jag ju tvungen att köpa julklapp men nu går inget av detta. Men men what to do?






In mot stan

Har bakat och stökat heeela dagen, inte för att skryta men jag har åstadkommit underverk!

Visar bilder senare för nu drar jag in till stan och möter upp några av mina tjejer för fika!


Torsdag den 22 december 2011

Godmorgon alla glada!

Har provat våra "backpacker-ryggsäckar" vi ska ha då vi åker till Thailand! Nu ska jag ta en kopp kaffe innan jag sätter igång med baket igen! :)

Efter det ska vi försöka hinna sätta upp en ny julgran (den förra fick vi avrätta!) innan jag rör mig in till stan. :)


Pepparkaksbak!

Nu har jag precis landat i soffan med brorsorna och mamma efter att ha ätit middag, myst i några timmar och gjort pepparkaksdeg.

Aja nu blir det film!


ÖSD city

Pjuuuf vad trött jag är! Efter tandläkaren så gick jag och mamsen på stan i några timmar. Mysigt men kalllllllt!! Efter det gick vi och handla, åt choklad (precis vad herr tandläkare sa att jag skulle göra) och käkade lunch på Max!

Nu är vi hemma och jag tänkte ligga och kolla på tv ett tag innan jag gör något annat!


Onsdag den 21 december 2011

Godmörgön people!

Sitter i bilen nu påväg in till stan med mamma för att gå till herr tandläkare sen blir det stan för att kika!

Ha en bra dag!


Im here + x-mas feelings

Efter mycket stök och bök med tåget så kom jag fram ändå och det blev som tur var endast 1 timme försenat.

Här är det galet mycket snö!!? Snö så långt ögat kan nå!? Hha jag skojjar verkligen inte heller...:):) Men det är fint och mysigt även om det är kallt.

Här hemma hos mamma är det julpyntat och fint så jag börjar nog allt få lite julfeeling över det hela(!) ändå demma jul. Jag och mamma har suttit och tryckt i oss saffransbullar och olika ostar med kex nu innan maten. Mys!

Åhh..är så trött. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll.. Har totalt sovit ungefär 9 timmar på 3 dagar då det varit full rulle så känner mig rejält sliten. Men men här kommer lite bilder från pyntet. ;)



Sj och elefanter!

Att åka med SJ och tro att man ska komma fram i tid är som att tro att elefanter kan flyga med flugvingar.

Tåget står nu nämligen stilla i Ljusdal på grund av något växelfel och om jag gissar rätt blir vi nog stående här ett ba tag till...Varförvarförvarför tog jag inte flyget?!?

Men jag ska nog inte klaga så mycket. Har det faktiskt ganska mysigt här på tåget. Sitter med världens sötaste äldre par. Dom är så otroligt glada och gulliga med varandra. Jättetrevliga också så det är riktigt bra! :D

Nej nu fick vi meddelande om att tåget kanske inte ens får fortsätta! ....*suck*...

Nej vänta nu fick vi börja rulla igen! Hahah!


Tisdagdag den 20 december 2011

Godmorgon sunbeams!

Herregud vilken morgon! Jag försov mig (såklart!), så jag fick springa med alla väskor (som en packåsna!) för att hinna! Men det gjorde jag så nu sitter jag på tåget (även om så svettig och väldigt sliten!). :)

Igår efter några korta timmar på jobbet mötte jag upp storebror och pappa för middag och bio. Vi kikade på Sherlock Holmes 2 som var jättebra faktiskt, bättre än den första filmen. Anyway så var det Jättemysigt men det blev lite sent och jag hade inte packat vilket ledde till ännu en nästan sömnlös natt. :)

Jaja det var allt! ÖSD HERE I COME!


En nära vän till mig som jag träffade på bion igår!

Bio!

Bio med storebror och pappa! :)


Den här bloggposten innehåller nötkräm


fotograf/UNICEF

”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

 

 

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

 

 

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

 

Kom igen nu mina vänner, en sådan här enkel sak kan göra så stor skillnad och det tar bara några ynka minuter. Vi är alla ett så därför måste vi hjälpas åt. Together WE can do this, so do it, together we R the WORLD.


städ + stress!

Nu är jag klar med städningen! Tog några timmar och nu är det renare än någonsin...pjuuuf fasiken vad jobbigt det var. Men men nu har jag precis fixat till mig och ska springa till jobbet! Stress stress...hahah!

Jaja jag ska sluta babbla total nonsens! Ha en bra dag!











Liten dos av överdos på mig :) Today im green! Ne nu måste jag springa!!

Måndag den 19 december 2011

Goodmorning sunshines!

Kan ju inte säga att jag mår som någon sunshine direkt. :p har varit uppe sedan 06.40 och got Damn det är jag inte van vid! Går typ i sömnen Hahaha!

Anlednigen? Har sjuuukt mycket att göra innan klockan 13 då jag börjar jobba..städa, packa, handla, fixa mig och en massa annat! Which means, i better get going!!


Slappt!

Kom hem för någon timme sedan, mötte upp fisen och handla sen blev det att laga middag. Nu ligger vi i soffan med godis och slappar.


Snart hemma!

Efter en dag på jobbet!


Söndag den 18 december 2011

Hello 2 u!

Idag mår jag helt prima igen så då var det bara att släpa sig upp ur min härliga säng och springa iväg till jobbet!

Gårdagen eller kvällen rättare sagt spenderades framför tvn med massa snack och skratt tills vi somnade.

Nu blir det jobb från 12-19! Ma höres under dagen!

Bild från en utekväll med fisen för ett tag sedan! Gillar texten ovanför mig!

Movie?

Det blir film ikväll igen, vi kunde inte röra oss efter middagen (proppade såklart i mig så mycket att jag mår illa igen! Hah!) så detta blir alltså en riktig lugn helg :)

Nu har vi myst ner oss i soffan och letar någon bra film att kika på.

Hoppas ni alla har det bra vart ni nu befinner er, ute och skakar rumpan eller hemma i soffan!

En sliten och väldigt trött Safia. :)

Värsta steken jao!

Jag mår bättre nu som tur är så vi har varit och handlat och gjort ännu en mysmiddag!

Feta köttstekar tillsammans med batata frita och Beanaise + skagen till det blir det en stor fräsch sallad, vitlöksbröd och halloumi stekt i vitlök! Göttans!


OMG!!! Det snöar!!!?!

Kanske låter dumt att jag är så uppspelt över detta men här i Stockholm, Kungsholmen har det inte snöat alls och det är ju den 17 december ändå!?

Jag som trodde jag skulle bli utan haha men så tur fick jag inte :p det har inte kommit mycket snö, man ser fortfarande de gröna (?!!??) gräset. :)

Den "gröna" bilden tog jag utanför jobbet för någon dag sedan?



Lördag den 17 december 2011

Hej!

Hur mår ni? Hoppas ni mår bra! För det gör nämligen inte jag alls.

Fy vilken natt det varit, har kanske sovit totalt 1-2 timmar. Sen har jag fått vända ut och in på mig själv samt legat på golvet på toan.. Nej, jag vet., inte fräscht alls och för det ber jag om ursäkt men så är fallet i alla fall.

SUG! Hade tänkt gå och jobba idag men det kommer ju inte hända nu.

Läget för tillfället; sömnlös, drogade ögon, galeeen huvudvärk, fysiskt slut och superhungrig.

Nu ska jag försöka få lite sömn (även om det känns omöjligt) och sedan hoppas på att må bättre..Snusk!

True shit, den där Rocky B vet vad han snackar om!


Myspys!

Efter middagen så gick jag och frugan på en liten promenad men den blev inte lång eftersom vi båda hade riktigt ont i magen. Istället laddade vi upp med massa glass, chips och godis!

Vi har just kollat på prinsessan och grodan, nu blir det The Green mile.

Ha en mysig eller galen fredag alla!


Taco-fredag!

Min fina Lisa kom hit och ska göra mig sällskap i helgen! Eftersom att det är fredag så rörde jag ihop en liten kärleks-Taco-middag till min fru!


Fredag den 16 december 2011

Goodmorning!

Do i feel better today? Naa.., så därför blir det ännu en hemma-dag idag. Jag tror jag suger på att bara vara hemma och göra inget, kul i 5 min, tråkigt efter 6 min. :)

Nu behöver jag frukost, min mage har blivit svensk-talande igen!

Ha en gryyym fredag!


Ointressant

Ja vad för man en sådan här dag förutom att ligga hemma och jäsa i soffan tillsammans med film och god mat?

Därför finns det inte så mycket att skriva om! Har precis kollat klart på sex and the city 2 och nu tänkte jag hoppa ner i sängen och hoppas på att jag mår bättre imorgon. :)


Torsdag den 15 december 2011

Goodmorning 2 yall!

Min dag har tyvärr startats med superhuvudvärk och magont + att kombinationen av detta får mig även att må illa som jag vet inte vad?

Mamma-klängig som man blir då man mår dåligt ringde jag henne som då genast beordrade mig att stanna hemma idag.

Så nu ligger jag i sängen och undrar hur jag ska kunna ligga i sängen en hel dag..? Tror jag får börja med en stor frukost. :)


What doesnt kill me, only makes me stronger, right?

Har haft svinigt ont i huvudet hela kvällen och typ kramper i magen/buken.. Very weird men det som inte dödar mig gör mig förhoppningsvis starkare..!

Yeye, nya tag imorgon! Godnatt!



Huvudvärk

Hade sådan extrem huvudvärk att jag gick hem från jobbet. Gick helt enkelt inte att jobba, stammade, sa fel saker osv så då var det bara att kila hem.

Nu ligger jag i soffan, fixar med lite papper och kollar på 2 1/2 men. Löve them!


Mage, rumpa och ben!

Damn vilket pass det var! Bästa hittills måste jag ju faktiskt dra till och säga! Svettades det gjorde vi minsann och kände, DET GJORDE VI! Who knows? Jag kanske talar för mig själv men jag var inte den enda som var ganska slut efter passet. :)

Ne men riktigt bra var det iaf, hur jag ska kunna sitta imorgon det är en helt annan femma..;P  Önska jag kunde köra detta varje (ok kanske inte varje men) varannan dag! MERA MERA MERAA!!

Efter träningen blev det som vanligt att snurra vidare till jobbet där resten av dagen kommer spenderas.. Skönt med jul-ledighet nu på tisdag känner jag! Bryta vanor som träna, jobb, träna osv.. Ska faktiskt bli härligt att få åka upp till mamma, syskon och vänner, verkligen julmysa och ta det lugnt.


Onsdag den 14 december 2011

Hallelojsan!

Sitter och försöker få i mig lite frukost nu innan jag och två tjejer drar iväg och tränar ett pass av MRB (mage, rumpa, ben). Har aldrig kört det förut men det blir nog toppen!


Bedbugs

Nu ska jag hoppa i sängen och sova, blev lite hängig av vaccinet tror jag. :)

Nu, bulle, film säng och sova! :)


39 dagar kvar...!!!

Efter vaccinationen gled jag runt på stan ett tag.., ett bra tag faktiskt! Så bra att jag ville handla allt jag såg, note to myself, gå inte på stan innan resan nu alls. Eller nej, försök att inte gå så mycket! ;)

Jaja efter det så blev det att handla lunch och trippa vidare till jobbet!

Och med det sagt så har vi dagens jobbbild/bilder :)

Hade gött!


Tisdag den 13 december 2011

Godmorgon alla!

Nu har dom stuckit i mig med nålar! Äntligen fick jag tummen ur röven och gick och vaccinerade mig! Ett steg närmare!!

Glider runt på stan och kollar på alla fina kläder..ÅHH om ni bara ville bli mina! Hahahaha jag är på betydligt bättre humör idag som kanske märks! Dock är min mage inte det, den är hungrig och slutar inte tjata.. Vad ska man ge den?


Bad, bad day

Det är inte ofta jag har dåliga dagar men idag är en av det mindre bra..

Därför säger vi nu godnatt, Godnatt!


Google translate, you & me.. We have fun!

Det kan ju vara så sjukt roligt ibland! Brukar läsa igenom min blogg på engelska och spanska ibland. Mest för att jag tycker att det är roligt och ibland, ja då hittar man riktgit roliga saker.

Kollade igenom för några dagar sedan och fann detta! Lets do a test :) Ser ni vad som är lite fel/roligt i denna text? Tips.., det kommer i början!


"Woke up with cock today!" hahahaah jag tyckte att det var lite roligt i alla fall! :P

Namaste Saffransbulle/lussekatt!

Samla och Tryck ihop handflatorna mot varandra för hälsning, Namaste!

Haha kolla vad jag lärt mig!? Yogan gick i alla fulla fall helt ok. Kanske inte riktigt min grej då jag hellre tränar mig riktigt snusk-svettig men jag kan säga såhär, jag behöver det! Sträcka på mig och bli mer vig! Så därför kör vi nog det fler ggr. :)

Sitter på kontoret nu och mumsar lussekatter eller saffransbullar eller vad de nu heter (?!) tillsammans med en kopp varm choklad! Julkänslan eller vad!? :D

Ha en bra dag. :)



Måndag den 12 december

Godmorgon!

Halva tiden gjord innan julafton!!

Just nu tänkte jag gå och leka hund med Gabs. Vi har nämligen bokat in ett yogapass innan jobbet! Det kommer nog allt bli intressant!

Fun 2 know kanske? Första gången jag var på yoga så sa dom "och så intar vi hundpositionen". Jaha tänker jag och ställer mig på alla fyra samtidigt som jag tänker "undra vad alla tycker är så ansträngande med yoga? Det här är ju lätt som en plätt!".... Tji fick jag så fort jag kollar upp och inser att hela salen av människor kollar på mig, några skrattar andra bara kollar på mig som om jag kom från en annan planet. Självklart står hundar tydligen inte på alla fyra som jag utan dom är väldigt akrobatiska...! Men men kul efteråt! Eller...? :D


Thinking...


No more weekend

Så! Hemma efter en dag på jobbet.

Och med det sagt så är typ helgen slut igen? Gaaaah! Kan inte anpassa mig till att tiden går så snabbt? Förr hann jag mycket mer men nu är det bara mer att göra med mindre tid. :)

Fast jag kan inte klaga.. I sort of like it! ;)

Jaja tillbaka till nuet! How i met your mother i soffan med absolut inget godis :(


Upp, upp och iväg!

Två promenader senare och en rejäl frukost är jag på jobbet nu för att köra några timmar!

Nu blir det jobb varje dag fram tills jag åker den 20 till Östersund och då kära vänner, då är det vara en månad kvar tills jag åker iväg till Asien!!

Nu blir det som sagt jobb!


Söndag den 11 december 2011

Godmorgon!

Ligger ni och sover? Härligt för er då..! Själv är jag uppe och har också varit det ett tag. Idag är jag nämligen hundvakt åt Mr. Mongo som ville väcka mig riktigt tidigt.

Så hittills har jag varit på promenad och nu kurrar magen så mycket att den har börjat prata svenska!


Baaarca!!!!

Såklart vann Barca ikväll i el clasico mot Real! Det blev RMA 1-3 FCB!

Alexis, Xavi och Fabregas fixade kvällen!

Riktigt bra match! Men nu ska jag hoppa ner i sängen. Ska upp tidigt imorgon.

Sov gott!


RMA - FCB

Glöm att jag går ut Hahaha! Är besatt FCB-fan så nu jäklar gäller det att dom vinner!


Hårkur

Eftersom mitt hår kändes lite slitet och allmänt fult så ville jag va snäll mot det och bombade mitt hår därför med massa balsam och hårinpackning. Avslutade gjorde jag med en superbra olja för håret jag köpte i Marocko på Yves Rocher. Finns tyvärr inte i Sverige vad jag vet? :S

Nu känns håret toppen och luktar underbart så hjälpte det gjorde det! :D

Det jag använde. :)


Tahandommigsjälvdag!

Det är en sån dag jag har haft idag. :)

Efter lite tv-tittande kände jag för att komma igång så städade det fint innan jag körde in zumba dvdn igen! Denna gång blev det 1 timme och 40 min! Kändes riktigt bra.

Efter det drog jag på en liten promenad och handlade akut-medicin till mitt hår..har känts jätteslitet i några dagar så nu blev det en superkur för håret! Resten av kroppen också för den delen. :)

Har precis smällt i mig en nyttig middag dagen i ära! Och nu däckat framför rush hour 2.

Skulle egentligen ut och träffa några vänner men känner att jag behöver vila. Dock kanske jag drar ut ändå! Man vet aldrig hehehehe!


Tahandommigsjälvdag!

Det är en sån dag jag har haft idag. :)

Efter lite tv-tittande kände jag för att komma igång så städade det fint innan jag körde in zumba dvdn igen! Denna gång blev det 1 timme och 40 min


Lördag den 10 december

Hello!

Har varit uppe sedan 9 och bara tagit det lugnt. :) Hade en riktig myskväll med massa film och mys igår..

Drog på mig mina nya supermanshorts och hittade en sandwich i frysen, ska slappa i soffan ett tag till innan jag gör något av dagen!

Slappt? Fast det får man vara då det är lördag och enda lediga dagen ;) ha en mysig lördag!


Myskväll

Hemma hos en kompis


Libanesiskt

Maten från igår fanns kvar så det var bara att svulla och trycka i sig så mycket man kunde! Ser kanske inte så fräscht ut men det var det!

Nu sitter jag alldeles för mätt i min stol och undrar vilken position jag kan sitta i för att inte magen ska spräckas upp av all mat?


Mot oändligheten och vidaree!

Igår efter någon timmes jobb satte vi igång med förberedelserna inför kvällen. Hela kontoret gjordes om till en "flygplats/semesterort" då temat var "Moving closer to the sky". Det var kul att se hur alla hade tolkat det! Bland mina vänner var vi, superhjältar, John Blund och exotisk parrot!

Efter mingel blev det superbuffe ala libanesiskt. Över 20 rätter och det var ju så sjukt gott att man helt enkelt åt för mycket...!

Det var väldigt trevligt men nu ska jag sluta skriva och lägga upp bilder istället!




prepping.


Jag och Gabs var likisar haha superhjältar!




Blir sminkad :D




Glada gänget haha!? Vad hände med alla här?











Frida med sitt boardingkort. :)












Jag dör för Vickys sminkning, helt galet ballt! Gabby är grym på det hon gör..(!!!!)


Hoppa in som skalman i sina byxor!?





Och det var allt!


Fredag den 9 december

Hejsan!

Har vaknat upp på fel sida idag så är riktigt irriterad på allt och alla idag. Men det brukar vända efter någon timme ändå så det är bara att genomlida!

Berrätar och visar bilder från igår senare. :) :)

Ha en bra fredag.


Feathers and heroes!

Jag dör vad kul vi har! Vi håller på att preppa och göra oss redo för kvällen bravader för fullt!


Torsdag den 8 december 2011

Hello!

How u doing?! Själv är det super! Har precis varit på stan och köpt huvudingrediensen till kvällens outfit! Ikväll är det nämligen dags för jul/maskeradfest. :D Kommer nog bli riktigt roligt!

Nu är jag i alla fall på väg mot jobbet! Hörs under dagen!


Jessie J - Domino

Den här låten gör mig så sjukt glad och peppad på livet varje gång jag hör den så just därför vill jag dela med mig av den!
__________________________________________________


I'm feeling sexy and free
Like glitter's raining on me
You're like a shot of pure gold
I think I'm 'bout to explode




I can taste the tension like a cloud of smoke in the air
Now I'm breathing like I'm running cause you're taking me there
Don't you know... you spin me out of control

!!!

Zumba with pumba!

(weird hela texten till inlägget innan försvann? Aja!)

Vaknade med tuppen idag! Har börjat få så sjukt svårt för att gå upp tidigt? Förstår inte hur jag klarade det då jag gick i skolan?

Men upp steg jag, körde in en zumba-skiva (som jag fått låna av Mathilda) i dvdn och sen var det bara att dansa loss! 1 timme och 20 min senare var jag klar! Så sjukt roligt. :)

Sedan jag vaknade så har jag idag hunnit med ovanligt mycket, gjorde bamsefrukost, satte på en tvätt, städade lägenheten, handlade lunch och sedan tog jag min rumpa till jobbet där jag är nu!

Ha en bra dag!


Onsdag den 7 december 2011


Godnatt and sleep tight!


en rast i bilder

Jag och några tjejer från jobbet hade lite tråkigt och ville ta lite roliga bilder under rasten på jobbet tidigare idag och et voila! Här är resultatet av vi som försöker leka sexyfun!





Gabs kör sexypose "Do u want a piece of my apple?"




Adriana kör en sex-appeal-pose






mitt bälte?

Som ni ser så blev det inte så sexigt..utan mer fun men aja! Enjoy!

@ work!


Tisdag den 6 december 2011

Godmorgon!

Precis vaknat? No not me! Har precis varit och hämtat ett paket! De som känner mig vet att jag är bikini-besatt. Så för några dagar sedan då jag satt och tänkte på resan (som btw närmar sig med stormsteg!?!) så hade jag helt plötsligt beställt hem några bikinis... Onödigt? Ja. Men men Hahah!

Nu blir det jobb! Ha en bra dag!


Snart hemma!


Inspiration/hjälp till maskeradfest?

Sitter och letar efter en ny maskerad-outfit? VAD SKA MAN VARA? Behöver hjälp haha! Jag och två tjejer till från jobbet sitter och tänker galet på vad man skulle kunna vara?


Nu behöver jag som sagt hjälp! Tips? Det ska vara något som har med himlen att göra och något som kan flyga! Och såklart roligt!



Så kul med fester/middagar/evenemang osv då man ska klä ut sig men alltid lika svårt att hitta något? Har klätt ut mig mer än vad jag gjort tidigare år detta år och det har faktiskt varit kul!



Måndag den 5 december 2011

Godmorgon!

Måndag igen! Veckorna går läskigt fort och helgerna.., ja man hinner ju knappt lägga märke till att det varit helger för att det går så snabbt?!

Nu kör vi igång en till vecka!

På tal om något helt annat, när jag var på väg hem igår så såg jag det sötaste paret någonsin. Dom gick och skratta, rodnade och gullade med varandra. Tell me if im wrong men det är inte ofta man ser par i 50 års åldern som fortfarande går och håller om varandra som om de var nykära offentligt? Därför var jag tvungen att ta lite smygbilder :)

Kärlek


Helgen!

Eftersom jag bara hade sovit i 4 timmar på fredagen så var jag riktigt trött men efter lite övertalning från tjejerna så fick Gabsgabby fixa en sminkning innan vi drog oss iväg mot en bar där det blev shottar!

Efter lite förkrök började vi röra oss mot södra teatern där releasefesten var. Vi lyssnade på ca 3 låtar innan vi drog. Killarna och låtarna var faktiskt bra men det var så mycket folk att det inte gick att röra sig. Landade på en annan bar där vi satt och snacka ett tag. Sedan kom Mattias och mötte upp mig och skulle köra hem mig men det slutade med en biltur hela vägen till värmdö/vaxholm, trött som jag var somnade jag redan i bilen. Efter nattkäk i sängen vaknade jag upp igen vid 4.

Det sög.. Skulle fixa en massa saker men hann inte så det var bara att börja fixa sig själv igen! Tyvärr rörde jag inte ens kameran igår, suger jag vet! För alla hade verkligen gått all in för burlesque-temat MEN jag får bjuda på några bilder från fredagen istället. :)


Jag och Mathilda, jäkeln på torsdag drar hon till sydamerika i 3 månader..


hahah GABS--> vi skulle leka ET!!









Hard WORK WORK!

Aloha!

"Ligger i sängen och myser under täcket med en iskall cocacola och en bra rulle.." Förstår ni hur mycket jag önskar att det var sant eller!? Tyvärr är det inte så utan istället sitter jag här på jobbet! Inte så illa heller men att ligga i sängen med en kall cola slår det kan jag ju medge.

Har på detta en fruktansvärd huvudvärk, har haft det i flera dagar, ljus gör ont och även om jag försöker fokusera på något så snurrar det? Lustigt, som att vara ständigt bakfull med en knöl i huvudet?!

Kom ju hem igår vid kvart i 3 men kände inte för att sova så satte på en film vilket slutade med att jag somnade vid 5 istället..

Har inte tagit det lugnt en sekund denna helg? Det skulle jag verkligen dock behövt men istället har jag ju haft en massa kul!



Söndag den 4 december 2011


Just got home

Ikväll blev det burlesque-fest med en massa härliga människor. Kom just hem, körde en tidig hemgång men hade faktiskt riktigt kul. :) nu blir det mat och sova!

Hoppas ni alla hade en grym lördagskväll eller fortfarande har. Vi hörs imorgon!


Multitasking...

Nu har jag duschat och varit och handlat lite på affären. Fick inte banga ikväll så nu blir det multitasking på hög nivå, städa, fixa mig, måla naglar och laga mat!


Lördag den 3 december 2011

Vaknade nu!!? Eller för en kvart sedan men va? Piss.., hade sjukt mycket att fixa idag på stan och nu hinner jag inte? hade en grymt rolig fest jag skulle på ikväll.. Mår heller inte så bra? ...DAMN!


Releasefest

Mofeta & Jerre - BRILJANTER & SMARAGDER releasefest ska jag och några tjejer iväg på ikväll. :D





Har hört talas om killarna förut men har nog aldrig hört några av deras låtar så det kommer nog bli riktigt kul att dansa loss till några av det nya låtarna från plattan som släpps nu med tjejerna!!






Coffee!

Just nu fylls min arbetsplats med kaffe! Fick bara 4 timmars sömn ikväll och igår blev jag bjuden på en rolig grejj ikväll så jag tänkte bomba mig med koffein!

Lite jobbigt är ju att jag glömde bort detta imorse så nu är jag ju inte riktigt klädd för denna grejj.. Men det funkar nog! Ska försöka be min fina Gabs om hon vill fixa kanske en roligare sminkning till? :D:D

 


Fredag den 2 december 2011

(GAAAAAAAAAAAHHH!!  har försökt få upp det här darn inlägget i fasiken över 1 timme nu! Piss!)

Hej!

Jag är slut, död, kaputt? Hahah nejdå men det blev en väldigt sen kväll igår. Efter jobbet mötte jag upp Mattias på ett jam.., galet vad duktiga alla dansare var!! Riktigt fierce alltså. Började längta så sjukt mycket tillbaka till dansen..

Efter någon timme av det drog vi till Cafe 60, fikade tills stängning vid 12-tiden. Promenerade runt Stockholm till 3..(!) tog vi en biltur, letade vägar, lyssnade på musik och pratade. När jag var hemma? 05.30..

Men det var kul. Har inte träffat Mattias på hur länge som helst och nu åker han bort i 5månader..

Hahahaa vi hittade denna roliga gubbe på Strandvägen tror jag? (inte säker) men han såg läskigt verklig ut och var varm!!? Han hade säkert precis stelnat.. ;D



Cupcake time!

Har ätit cupcakes med tjejerna här på jobbet... Åhhh varför är dom så goda för? :D


Zumba!

Haha men jag såg nog mer ut som pumba!

Roligt var det iaf så jag ska ge mig på det igen! Faktiskt nu redan på lördag om inte innan dess.

Sitter på jobbet och fick precis världens super huvudvärk så jag mår illa och ser konstigt? Är det illa? Ähhh! det går säker över..har poppat 2 alvedoner också så det blir nog bättre snart!


Torsdag den 1 december 2011

Waaahh det är redan december?!?

Möhöhö godmorgon!
U know what time it is?! ITS ZUMBA TIME! Haha ja idag är dagen jag faktiskt ska prova! Har hört att det är grymt kul och det ser ju ut som att det är det också. :) Ska möta upp gabbsgabby, första gången för henne med så wish us luck!!


RSS 2.0