Godnatt!

Eftersom jag har fått önskningar om att uppdatera mera nu när jag är hemma så ska jag genast börja!

Mötte upp mina fina tjejer på stan, tog en mysig fika och catchade upp på vad som hänt. Efter det drog vi till jobbet och det var även där resten av dagen spenderades!

Har suttit uppe och pratat med My downie hela kvällen så nu ska jag stänga igen mina blodsprängda ögon och sova!

Godnatt!


Onsdag den 29 februari 2012

Sawasdee!

How u doing? Själv sitter jag här, påklädd, och mätt. Vaknade upp vid 7. Tror helt ärligt att jag aldrig vaknat vid den tiden utan väckarklocka tidigare?! Jaja sen dess har jag städat, ätit frukost, duschat, fixat mig osv!

Gårdagen gick jag bara runt för mig själv i lägenheten, tvättade, packade upp och tyckte riktigt synd om mig själv haha! Vaknade ju upp utan min Frida, utan sol och hav och utan att gå till 7eleven och köpa våran thaifrukost samt utan en massa thaiar och underbara människor runt mig...Men men snart är jag nog iväg igen!

Nu ska jag dra tummen ur röven, byta om en gång till? vette fan vad man ska ha på sig när det är så kallt, tar tillbaka det jag sa innan om ingen snö för det finns det, och sen möta upp fina Gabs och Frida som jag inte träffat på 5 veckor nu! :D







Ha en fin dag!


Sverige

Då var man tillbaka här i Sverige igen.. HEJ! Fy vad jag inte längtat hem till kylan. Kallt, grått, tråkigt, ingen snö här i sthlm men jag trivs inte alls! Hahahaha har blivit resesjuk. Vill bort fort som attan! Blir alltid jättedeppig veckan/veckorna efter jag kommer hem så ni är beredda på mitt pendlande humör! Men mina fina ska det bli härligt att träffa!

Sitter hemma hos bror med mamma och snackar samt myser. Är sjukt trött, hungrig, och får man kanske säga ofräsch? Hehehee jag känner lukten utav mat så nu ska jag se om det blir någon mat eller inte mahahah! Ville bara kika in och säga att ja, jag kom hem..!


Måndag den 27 februari - Kina...

Hallojsan!

Nu är vi åter i Kina.. Attans rackare vad jag inte ville åka hem! Och det var faktiskt nästan så det blev. Vi trodde att vi vårat flyg skulle lyfta vid 22-tiden på kvällen men innan vi drog iväg på marknaden (där vi tänkte spendera dagen) så kikade vi tiden igen och då var det vid 19.15.. Sent kom vi fram och stängd var gaten när vi väl var framme! Men med lite tur (eller otur?) så kom vi på.

Jaja, sist vi hördes var vi i Malaysia. Bra shopping men inget mer. Hehehe tror att vi saknade Thailand för mycket! Men tillbaka dit kom vi den 19 och då blev det direkt Phi Phi islands. Riktigt vackert var det där precis som på alla andra öar med kritvit sand och klarblått vatten! Underbaaaart! På PhiPhi spenderade vi 3 dagar med sol, bad, snorkling och fest! Efter det så var det dags att röra oss mot bangkok för hemresa så efter 3 dagars shopping där var våran underbara resa slut.. Det har varit 5 helt otroliga veckor, vi har träffat så otroligt mycket fina människor, skapat otroliga minnen och jag har faktiskt absolut ingen lust att komma hem! MEN!! I'll b back soon!!

Men hem kommer jag för nu är vi i Kina för byte av flyg och väntar.. Denna gång i 13 timmar.. Även känd som världens kallste flygplats.. Helt otroligt vad kallt det är!!! Så nu blir det sova en stund innan vi hoppar på flyget hem till Sverige. Nästa gång vi hörs är jag nog i Svealand och tycker synd om mig själv! Heheh

ABSOLUTE YAAA YEESSS SWEDEN... or not..!

Checkat av:

- Lekt med en apa som bet mig.. Av kärlek såklart!

- Käkat glass på Swensen's

- Varit på Maya Bay och låtsas hängt med Leonardo D

- Haft en Boaorm runt min hals

- åkt berg- och dalbana inomhus

- Snorklat



(skit devote! Den där jädra rutan till höger!! Snodde bilden som Frida la upp för att jag inte orkade ladda upp förut och nu snodde jag igen för att det inte går ladda upp här i Kina.. Dumma ruta!)


Fredag den 17 februari 2012 - Malaysia!

Nu är vi i Malaysia, Kuala Lumpur mina fina!

Efter ett par helt underbara dagar (närmare 5-6?) på paradisön Koh Tao har vi nu landat här! Eller rättare sagt inatt! Idag vaknade vi upp, käkade frukostbuffe (so damn good!) och sen drog vi oss ut på staden! I liiiiiike malaysia long time! Men fasiken vad man redan saknar Thailando...JAG.VILL.INTE.HEM!

Nog om det, det är stort här så idag har vi tagit oss an Chinatown! Chinatown, chinatown, chinatown...Mycket kineser, ankor och grisar som hänger överallt och såklart en massa kläder och folk...kineser! Mer kineser än i vi såg i Kina! Men det är kul!

Checklistan:

- Dykt

- Åkt cross på Koh tao

- Åkt till Malaysia

- Varit i Chinatown


Lite bilder från de senaste dagarna






'






































































Lördag den 11 februari - Koh Tao

Tjenis alla fina!

Nu är vi äntligen på Koh Tao! Mitt nya favoritställe på jorden! Liten paradisö! Men sen sist.., vi drog från HuaHin till Koh phangan.. Den resan var jobbig! Iaf för mig. Hur som haver så tog vi oss till ön men väl där hade vi absolut inget boende och eftersom det var dagen innan fullmoon party så var hela staden fullbokad! Efter myyyycket tur och ca 5 timmar senare så hade vi boende. En massagestudio med 2cm madrasser och 24 andra inneboende. Men det var riktigt kul! Dock har alla våra jäkla bilder från Koh phangan med fullmoon party, när vi sprutar eld, strandbilder och allt annat raderas av en äckeldator från ön.

Igår kom vi hit till Koh Tao där vi nu kommer tillbringa några dagar. Världens mysigaste boende har vi också skaffat i en bungalowby. Går vi ut på balkongen och kollar ner ser vi poolen och en massa mysiga bungalows, kollar vi rakt fram har vi havet och mysigaste stranden.

Imorgon eller i övermorgon ska vi dyka. Jag kommer pissa på mig. Jag hatar fiskar.

Justja! Till alla er som har mitt thainr så är det borta. Tappade mobilen för ca 3 dagar sedan så jag återkommer med nytt nr snart!

Här kommer lite bilder efter att kameran blev överfallen av snuskthaidator och saker vi bockatr av på listan.

- Koh Tao, Koh phangan

- Spykatamaran båt


-Varit på Full moon party!

-Druckit en bucket

-Sprutat eld

-Hoppat eldhopprep

- Tagit ett nattdopp

-Bott på ett skitställe

-Festat tills solen gått upp

- (denna gäller tyvärr eller som tur är inte Frida) Fått foten brutalt uppskuren och suttit på thaimedic med strandläkare som opererade! Eller så var det bara ett djupt litet köttsår som thailäkaren lekte med. :)

Mamma och pappa.., JAG ÄR OK och jag LEVER!

 



 

 

 

 

 



  



 

  

Här har ni vår nya strand utanför vårt Hotell på Koh Tao. Så jäkla fint!


Söndag den 5 februari 2012 - Last day

Halloj!

Hur mås det där hemma? Här är det gött! Varmt som attan idag också! Det är även den sista dagen i Hua Hin för oss för ikväll så tar vi buss+båt över till Koh phangan! (Vi flyttade fram resan en dag till!) Planen är att vi ska stanna på Koh phangan några dagar för FULLMOON-party(!!) sen efter det se vilka öar vi hinner med men garanterat Koh Tao där det blir dykning. Sen blir det Malaysia, phuket, krabi och som slut kör vi BANGKOK!

Jaja vi körde iaf en sista utgång här i HuaHua igår kväll efter en dag på stranden! Vi har ju en hel lång checklista med saker vi måste göra här i Thailand! Hittills har vi hunnit med en hel del:

- Kissa på Hilton Hotell

- Äta en Binta burger

- Elefantridning

- Köpa ölkläder

- Moppetaxi

- Fiskmassage

- Oljemassage

- Åka tuktuk

- Blivit bästis med en Ladyboy 

- Dricka Coctails på Rod fais gatuvagnsbar (igårkväll)

Vi har en som sagt en hel del kvar på listan och igår checkade vi av det äckligaste (enligt mig)..

- Äta insekt..!

Nu tycker inte Frida att jag checkade av den eftersom jag spottade ut äcklet! Men jag stoppade in den i munnen, tuggade på fanskapet och svalde vad jag tror va halva eller kanske en vinge...




























kaaaah punkaaaa!

Lite blandade bilder från utgångar, stranden och .. ja helt enkelt annat! ;)

























































Fredag den 3 januari 2012 - Elephant Village!!!

HEJHEJHEJ hemskt mycket hej!

Idag har jag träffat, suttit på, spelat fotboll med, pussat och kramat elefanter!! Underbart! Vi drog ju iväg idag till Elephant Village här i Hua hin. Det är helt otroligt va mäktiga djur det där är! Vi fick rida på Lydia 18 år gammal och väldigt partysugen..! Sen lekte vi med baby-elefanten Sonkram! Här kommer lite bilder:


Redo  och livrädd! Sonkram träffade dock mig på låret så jag fick svårt att gå sen..HAHA!


Straffspark för babyelephant!
























Söta Sonkramh på 3 år!


Torsdag den 2 februari

Hejsvejs!

Måste bara börja med att säga att Thailand är super! Även om vi inte haft så tur med vädret de senaste dagarna. Det har nämligen öst ner i 3 dagar.., och en dag försvann strömmen i hela Hua hin!? Igår var det dock strålande sol men idag var det mulet igen! Fast istället har vi gjort en massa annat! Vi har tagit helkropps-oljemassage och gått och shoppat på en massa markander, träffat en massa sköna människor, varit tvungna att säga hejdå till andra.. (sådant suger med att vara ute och resa!), och jag gjorde även jäkla fishspa! Fyyyy! Satt bara och höll tillbaka tårarna men fina fisken fötter fick man efter det!

Våran tid i Hua Hin har börjat leda mot sitt slut så idag bokade vi biljetter till koh phangan som är nästa stopp! Sen bokade vi även in en elefantdag imorgon!!! Wiiiieeee!!

Här kommer lite bilder från dagarna som gått! :D




















RSS 2.0