Nightmarket!

Härom dagen besökte vi en nightmarket. Strosade runt och kikade på alla möjliga saker! Dom har verkligen allt här! Massa färger och lukter!  Såhär såg det ut!














Le beach!

Vi hänger som sagt ganska mycket på stranden så därför tänkte jag bjuda på lite bilder därifrån och visa vart vi hänger hela dagarna! Stranden här är jättefin! Gaaah aja Enjoy!












En väldigt äckligt blek Safia första dagen på stranden i ett dåligt bikinival..vitt!








Färsk mango på stranden! Underbart!




Avslutar med världens vackraste bild! :D


Söndag den 29 januari 2012

Hejsan mina vänner!

Nu var det några dagar sedan jag kikade in här sist! Och det beror ju på hur attans kul vi har här! Dagarna spenderas på stranden, eftermiddagarna på olika marknader (hittills har dom spenderats där iaf) och jag kan ju säga att vi gjort en hel del fynd!

Jag hoppas verkligen att jag fått färg, man känner sig asblek bland alla thaiflys och turister! Vi har även varit ute några kvällar och kollat in vad Hua Hin har att erbjuda!

Jaja tillbaka till nuet! Känner att jag är en jäkel på att babbla på! Idag har vi, i vanlig ordning, legat på stranden och pressat och vi skulle egentligen ha Kite-surfat men det blir imorgon istället! Gaaaalet kul det kommer bli! Dvs om jag överlever! Visar bilder då!

Ikväll ska vi ta någon drink innan vi kör fish-spa, jag behöver nog det för att våga!

Ska försöka hinna slänga upp några inlägg nu så ni får hänga med på allt kul. :)

Här kommer lite bilder från dagarna som varit! Varning dock för väldigt vita sådana då det var första dagarna!








Det kinesiska nyåret har och firas ganska stort här nere och super är ju det för oss för det betyder REA! haha!



Puss på er!


Onsdag den 25 januari 2012 - Hua Hin

Hej alla mina kära där hemma!

Nu ska ni få ett inlägg att läsa! Vart var vi sist? Juste KIINA! Ja.., det där med kina tror jag inte riktigt är min grejj? Och sen har dom världens kallaste flygplats ever! Minusgrader.. Men jag och Frida spenderade de 11 timmarna vi var där med att racea runt i en kundvagn i "icke-rumpanpassade" kundvagnar! Sen tappade vi såklart bort oss.. Men vi fick sova en timme (det var så kallt att det inte gick mer) innan vi skulle på nästa flyg.

Det flyget fick jag heller inte någon sömn på men medans Frida sov träffade jag de enda två andra svenskarna på flyget så det blev kortspel med grabbarna för att fördriva tiden som var över innan vi visste ordet av!!

Väl framme i Bangkok var inte våran bokade taxi-driver där så snabbt som attan fixade vi en ny och började resan mot Hua hin. Enda lilla problemet var att våran taxi-driver var en gammal, galen och fullständigt fartgalen liten man... Vi trodde våra dagar va räknade många gånger.. Plåten satt knappt fast med däcken och ja, dom... dom gled på vägen men framme i Hua hin var vi 4 på natten.

6 timmar senare väcker Frida mig för att vi skulle till poolen. Några timmar spenderades där sedan storhandlade vi, svirade om och drog ut! En rolig kväll som slutade i poolen!

Idag har vi fixat mopeder och varit på stranden. Nu ska vi fixa käk och sen får vi se!

Tyvärr så funkade det inte att koppla in kamerafan (Min kamera som vi använder nu här nere för att vi inte ska få tusentals av samma bilder:)) i datorn och få upp bilder (får fixa det imorgon..). Hur som haver funkade det med Fridas så det får ni kika på så länge! Oj jäklar vilket inlägg det blev!




 
 

  

  
 Kina!











Från igårkväll! Vi har hittat världens godaste cider!! Aldrig smakat någon så god! Smakar som godis!




Vi hörs snart igen! :D
Puss!

WE R IN CHINA!

Nu är vi i Kina! Landade det gjorde vi vid tio tiden i kinesisk tid... vilket borde vara vid 03.00 hemma hos er i Sverige!

Flygturen hit gick väldans bra förutom att vi inte lyckades få någon sömn alls...INTE ALLS!! Förutom att ha tagit en massa turistbilder har vi även hunnit blivit uttittade och förmodligen klassats som förståndshandikappade! Vi försökte nämligen växla pengar... Men eftersom klockan för oss var vid 4 på natten var vi inte riktigt klara i huvudet...Men nu har vi pengar till att äta!

Vad mer, jo! Glömde jag berätta att jag blev fast i säkerhetskontrollen? Anledningen? Min handdesinfektion...från apoteket som dom konfiskerade innan en liten Kines kommer och säger att det inte lämpar sig att ta med det in..! Stackars lilla Frida stod där nervös och fantiserade om det ena och det andra men helskinnade står vi nu här!

Lite lång uppdatering men det får duga! Herregud vad jag längtar till Thailand nu... Och att få sova! Vilket vi ska göra nu innan vi slänger i oss en pizza och hoppar på planet igen!

Hörs igen i Thailand!


HERE WE GOOOO!!!!

Nu har jag äntligen packat klart så nu är det vara hoppas på att allt är med! Vi börjar dra oss mot flygplatsen snart då nästa gång vi hörs kommer jag antingen att vara i Kina eller Thailand!!

Ska försöka uppdatera er lite då och då om vad som händer! Ni får har det så bra!

Mahahaha glömde jag säga att vi åker!? Tänkte om ni inte hängde med tidigare i texten hehe! Hoppas bara biljetten funkar när vi kommer till Arlanda?! Har haft mardrömmar om att dom ba Ne.., tyvärr sorry. Hahaha nu är vi taggade!! :D


Söndag den 22 januari 2012

Godmorgon!!

Idag är dagen med stooort D för idag bär det av till Thailando! Vi ligger fortfarande i våra sängar och degar. Frida är butter och nervös för att jag inte stängt eller packat klart min väska ännu men det fixar jag sen! Vi har ju några timmar tills vi ska bege oss in till Arlanda!

Min väska har ju inte så mycket innehåll.. Konstapel Frida tog ju kommandot och tvingade mig rensa kläderna. Jag fick BARA TA MED MIG 10 PLAGG!? men men det är ju bra att ha 75% av väskan ledigt för all shopping!! Iiihhhh!

Nu ska vi stiga upp! Hörs sen mina fina!


The hangover

Halloj! Hämtade ju Frida och sedan dess har vi packat, lagat mat och varit på stan! Nu är vi hemma och har precis satt på The hangover.. Skulle haft tvåan som utspelas och handlar om Thailand.. Gooooosh vi åker ju imorgon!!!


Lördag den 21 januari 2012

Gosmorgon alla vackra!

Vaknade för en stund sedan. Har städat lite, tvättat det sista och nu ska jag slänga mig i duschen, gå och handla och sedan hämta upp Frida på tågstationen!

Som vanligt hörs vi under dagen vänner!


Son of a bi*** GLOBE!

Ser ni? Den jäkeln står där och eyebollar mig! Kaxig är han också för han har gjort det sedan han kom hit och ställde sig mitt på mitt rum för två veckor sedan!

Ska väll ta tag i han, slita upp han och visa vem som bestämmer hahahaha! Kan ju vara en bra ide, inte bara för att han är otrevlig utan för Frida kommer imorgon och jag antar att det kommer vara kaos i mitt rum då...!


Gotta run!

Nu måste jag springa till banken, i know.., skulle ju göra det igår men då hade dom stängt så nu måste jag springa innan dom stänger igen! Sen blir det stan för att växla, handla osv! 





Ooooopa! Vi hörs sen!


Fredag den 20 januari 2012

Godmorgon söta!

Ligger i sängen och försöker göra en lista på allt som ska göras idag! Det ser ut som den här dagen också blir ganska fullspäckad!

Men innan jag gör något så ska jag fixa en bamsefrukost! Jag har som hatkärlek till frukost men när man kör på en bamsefrukost kan inget gå fel och då börjar ju dagen så bra! Le love!

Hoppas ni också startar dagen med en rejäl frukost så ni orkar! Ha det fint!


Going into sleep-mode

Nu hade jag tänkt stänga igen ögonen och sova! Har hållit igång på full rulle hela dagen med allt som ska göras och jag har ju en del kvar! Bland annat att växla pengar, handla resten av det jag inte hann idag, packa (har inte ens börjat!?!!?) osv fast det blir imorgon!

Sov så gott gosar!


In my ears!

Nu är jag på väg hem från stan efter en mysig eftermiddag/kväll på stan med min fina Lisa. Kommer sakna henne nu när jag åker!

Medans jag promenerar hem är det just nu detta bland annat som spelas! Love!


Business baby!

Jag och storebror hade det riktigt mysigt och satt i någon timme och käka! Måste ju säga att jag är mästerkucken! ;) 

Nu drar jag in banken och sen stan för att fixa en massa med resan och möta upp Lisafisa om någon timme för middag!








Delivery!

Sådär! Nu har jag varit på vårdcentralen (var inget jobbigt utan tydligen bara "efterkrassel" efter två olika sjukdomar?), hämtat ut mitt pass och hämtat ut ett paket! Kan visa er sen vad som fanns i!

Nu ska jag springa iväg och handla, ska fixa lunch till mig och storebror som kommer förbi innan jag fortsätter med resten av "to do"-listan!


Torsdag den 19 januari 2012

Godmorgon rara ni!

Tror ni jag var uppe tidigt idag kanske?! Jodå idag kom jag faktiskt upp i tid. Så sen halv åtta.. Pjuuf! Jag får huvudvärk bara av att skriva det..:p Men nu sitter jag iaf här på vårdcentralen och väntar på min tur! Tror jag rätt så kommer jag nog sitta här och vänta i några timmar till! Men det gör inget! Bara jag får en tid..!

För övrigt så har jag riktigt mycket att fixa idag but ill keep u updated! Ha en fin dag mina vänner!


Strawberry, oh strawberry!!

Gick inte att uppdatera under kvällen? Men men vi har iaf haft en mysig kväll! Kan berätta mer och visa bilder imorgon!

Puss och Godnatt!


Yummheeey!

Nu är jag så mätt att jag bara rullar runt på min stol. Tror även att jag kan ha en lätt mat-koma? Hehe jag och tjejerna körde knytkalas idag och tog med oss lite av allt till lunchen/middagen!

Så gott! Varför ar vi inte gjort det tidigare? Anyhoow anywhoo så ska jag fortsätta jobba nu!


Onsdag den 18 januari 2012

Godmorgon mina fina!

Jag försov mig idag... Typiskt ett klant-move från min sida.. Skulle ju till vårdcentralen och kolla upp mig men så blev det ju inte. :( Istället måste jag dit imorgon och imorgon är jag fullbokad hela dagen så det var faktiskt mindre kul.

Sen har jag inte fått mitt pass ännu? Börjar bli riktigt nervös? Max 7 dagar.. det har gått mer än så nu. Problemas problemas..?! Men hakuna matata vafan det löser sig!

Nu ska jag kila iväg till jobbet. Ha en super onsdag!


Jobbat hela dagen

Nu är jag hemma igen efter jobbet! Har inte kikat in här för det inte funnits något att skriva. :) Nu ska jag fixa lite inför imorgon, då ska jag och några tjejer ut och äta efter jobbet för att fira min sista dag på jobbet innan jag åker!

Så med det säger vi väll Godnatt så hörs vi mer imorgon! ;)


Tisdag den 17 januari 2012

Godmorgon kära!

Ska strax springa iväg till jobbet men tänkte kika in här och säga hej innan! Vaknade i tid idag, skulle egentligen gått iväg på gymmet med Frida och tränat men fick stränga order om att inte träna. Ganska smart med tanke på att jag fortfarande har denna jäkla hosta av någon anledning? Haft den i mer än 2veckor.. :/ Så istället blev det att försöka boka tid på vårdcentralen!

Ne nu måste jag springa vänner! Vi hörs under dagen. :)


Busy...

Hallådärköttochblåbär! Jag har varit upptagen med allt och inget sedan jag slutade jobba. Min hjärna går på 1000 och överarbetar dessa dagar. Det är ändå skönt på ett oskönt vis tror jag? Haha!

Nu ska jag hoppa ner i sängen så jag blir pigg inför imorgon!

Sov gott!



Finally!!

Nu är äntligen både biljetter och hotell till Kuala Lumpur bokat! Det har varit så mycket strul och det har lagts ner så otroligt mycket tid på detta så nu äntligen är det klart! Och det är tack vare min fina Gabs! Vad skulle jag göra utan henne? Min alldeles egna lilla LCW ♥ (little chineeeese woman!). Superunge!

Den 16/2-19/2-12 kommer jag och Frida befinna oss i Kuala Lumpur, Malaysia! Underbaert! Här kommer vi bo;







I denna balla stad!


Gaaha nu är det inte långt kvar till vi åker!

Måndag den 16 januari 2012

Hejsan My fliends!

Jag vaknade alldeles för sent idag... Ajjabajja på mig för jag hade riktigt mycket som behövde göras! Hann jag det? Njaaee lite så shame on me..! Jaja nu sitter jag på jobbet och ska köra igång!

Ha en fin dag nära och kära och alla inbetween!


Closing my eyes for the day

Godnatt ni fina!


howyoudoing?

Nu är jag hemma, äntligen! Det var en lång lååång dag på jobbet men nu är det bara 3-jobbdagar kvar för mig, sen 3 dagar ledigt sen, sen, sen drar vi!

Så jag klagar inte! Men känner mig lite svag och väldigt varm så ska koppla av lite i sängen med en film. Väldigt intressanta dagar detta är för mig, jobb, vila, film, sova, jobb, vila osv! Men men snart så!

Från tidigare på jobbet idag. :)


Söndag den 15 januari 2012

Tjenare!

Nu är jag på väg till jobbet för att köra ännu en jobbdag! Lite jobbigt är det allt, solen skiner och det känns som riktigt vårväder här i Sthlm (även om kallt sådant!). Jobbar gör jag mellan 12-19 idag så vi hörs efter det!

Ha nu en fin söndag allihop!

Relaxing-mode

Nemen hejsan igen! Efter att jag kom hem från jobbet låg jag och vilade ett tag, handlade mat och tog sedan fram en filmrulle och kollade på, duschade sen la jag mig och vilade igen! Med andra ord så känner jag mig mer utvilad och mår bättre nu!

Ska hoppa ner i sängen och kolla klart på en film sedan sova. Jobbar ju som sagt imorgon också!


Mamma!

Idag fyllde min älskade mamma år! Önskade att jag hade kunnat vara där men nu bor vi ju på olika ställen i Sverige.

Min vackra mamma, min klippa, mitt allt, den som alltid finns där, som alltid tar hand om mig då jag är ledsen eller glad, sjuk eller frisk, som alltid kommer med kloka ord och råd. Min allra finaste ägodel. Jag älskar dig!

Grattis älskade mamma!

Shutdown!

Är hemma från jobbet och nu, om möjligt, tröttare än tidigare så nu ska jag sova en stund innan jag behöver göra något!

Är så utslagen som jag ser ut. ;)


Lördag den 14 januari 2012

Hejsan!

Önskade att jag kunde säga att jag vaknade nu men faktum är att jag sitter på jobbet! Har precis haft lunchrast så nu blir det lite mer jobb innan jag beger mig hemåt igen! Är riiiiiktigt trött också, somnade inte fören vid 3-snåret inatt så det var en utmaning att ta sig upp och komma iväg till jobbet! Men hit kom jag!

Nu ska jag fortsätta jobba här så hörs vi sen!













Så blir man av med dom!

En fredag som denna ligger jag hemma och myser med mig själv framför "How to loose a guy in 10 days"! Myyys! Det var ett bra tag sedan jag såg den nu. :)

Vad gör ni? Festar? Myser med pojkvän/flickvän? Ligger på en strand? Samma som mig? Tell me!


Fredagsmusik med Lil Wayne, Wiz Khalifa och Snoop dogg!

Mina planer för ikväll är inte många, ska bara hem efter jobbet och sova! Blir ju egentligen ingen helg heller för mig eftersom jag jobbar precis hela helgen. Men just därför tänkte jag bjuda på några låtar som spelas på repeat i mina hörlurar! Älskar varenda en av dom!!

Kan vara lite sköna fredagsmys/fest-låtar!







Snart helg! :)

Nu har det sista passet på jobbet dragit igång. Jag känner mig supertrött men det är inte långt kvar tills det är helg nu!



Fredag den 13 januari 2012

Halloj på er!

Idag är, som gubben igår lovade, en ny dag! Fredag den 13 också! Uhhh nu är det otur som väntar! Fast för mig brukar det bli tvärtom, mycket tur dessa dagar? Men men peppar peppar bara för att jag sa så nu...!

Haha är på väg till jobbet nu så vi hörs så får ni ha en tursam otursam dag!


Frustration..

Efter att ha suttit framför datorn nu i över 3timmar sedan jag kom hem och försökt fixa med biljetter och hotell är frustrationen maximal då när man ska betala och bekräfta och det inte funkar för att sidan i sig diskriminerar ens bank. Funderar om jag borde anmäla dom för diskriminering? Jaja, för att göra en historia kort så blev något som ska vara så otroligt ljuvt och glädjegivande något ont, förtvivlande och frustrerande!

MEN, jag säger som den väldigt insiktsfulla samt berusade man på tunnelbanan bakom mig idag på min väg hem, "Tomollow is a neeeew day!". Så det kör vi på! Imorgon är en ny dag! Godnatt. :)


Slutsuck!

Då kör vi sista slutsucken innan vi får gå hem om en stund här på jobbet! Hörs når jag är hemma! :D


Bilder +film från gårdagens aktion!

Här kommer lite bilder +en film från gårdagen! Såg nu när bilderna skulle upp att det blev i riktig sk*t-kvalitet men men det får vara som det är helt enkelt! Filmen är från Amnesty där jag är med i slutet, eller min rumpa är med i slutet när jag lekte hjälte och "räddade en fånge"!



En sann hjälte måste jag ändå säga att jag var! :P




Här skrev man på uppropet (inne hos fången)

En glad Gabs! Bakom henne kunde man skriva på och låsa upp den stora skärmen på stureplan men det blev inte så bra på bild :)



Torsdag den 12 januari 2012

Godmorgeen!

Sitter och äter frukost med hög musik för att försöka vakna till lite. Idag blir det jobb igen! Varje dag nu fram tills onsdag eller torsdag(?) nästa vecka. :) Nu är det nedräkning på höööög nivå! Jaja, ska slänga i mig en stoor kopp té, superproppad med honung och sedan fixa lunchlåda innan det blir dags att springa iväg!







Haha detta bjuder jag på!

Ha en skön/rolig/underhållande/härlig(u pick!) dag!


Avrundar

Nu är jag helt slut och hemkommen från jobbet! Så jag avrundar denna dag här och bjuder på bilder från idag imorgon istället. Nu blir det popcorn ala amnesty och sängen!

Godnatt!


Kom till Stureplan idag!

Ja det tycker jag att ni ska göra om ni är i Stockholms-området idag! Amnesty International, svenska sektionen har en aktion man kan delta i! Superenkelt också! Det man kan göra är:

- Skriva under uppropet* genom att låsa upp en bur (bilden nedan)

- eller låsa upp den stora stureplansskärmen
- och såklart äta popcorn i våra specialtillverkade popcornburkar!!!

(Bild lånad från amnesty.se)

 

Så har du/ni några minuter över så tycker jag att det är värt ett besök!!

Lite kort info (för mer info klicka hääär!):

Händelse:10 år utan rättvisa. Stäng Guantánamo!
Datum:2012-01-11
Tid:15:00 - 19:00
Arrangör:Sekretariatet
Plats:Biblioteksgatan 13, Norrmalm, Stockholm, Sverige

Onsdag den 11 januari 2012

Godmorgon fina!

Har varit uppe med en sen tupp(?) idag! Och sedan jag slog upp ögonen har jag hunnit med att duscha, klä på mig och ätit frukost med myyycket te och honung. Laddat har jag gjort! Idag hoppar jag nämligen iväg till jobbet, ÄNTLIGEN!

Har blivit så sjukt less och trött på att bara sitta hemma och inte göra något så det ska bli riktigt kul att få komma iväg, ut och göra något igen!

Nu ska jag slänga ihop en matlåda! Vi hörs under dagen! :D









Kuala Lumpur, Malaysia...IT IS!!!!

Har suttit i telefon med Frida den vida(?nej usch och fy det lät hemskt?) hela kvällen, planerat samt peppat inför Thailand och även äntligen bestämt vilket annat land det blir!

Och..DAM DAM DAM DAAAAAAAAAM det blir kuala lumpur i Malaysia!!! Hotell har vi kikat runt på i x-antal timmar och troligtvis bestämt oss? Så imorgon blir det bokande! Underbart! Om 11 dagar sitter vi på flyget som tar oss ner till Thailand (och nu även Malaysia, fast senare såklart!) där vi ska ha så otroligt kul!

Nu är jag skapligt trött så nu blir det sängen! Sov gott!




What i do? Well...


Tisdag den 10 januari 2012

Godmorgon sunbeams!

Sitter ni på jobbet? I skolan? På toa? Im not, ligger fortfarande i sängen. Vaknade av att min hals höll på att gå sönder. :/ Men idag har jag bestämt mig för att jag ska bli frisk! Så det så.

Det är väll inte så mycket mer att skriva idag? Kommer spendera dagen i sängen/soffan! Jag hoppas Ni får en roligare dag!

Åh vad jag inte skulle göra nu för en stor kopp kaffe! Men det får bli en stor te istället! Puss❤

Sveriges mästerkock

Sitter och kikar på Sveriges mästerkock som dom visar på 4:an och jag tycker det är jättekul!

Brukar ha.., eller starkt ogilla svenska matprogram kanske jag ska säga men detta var riktigt underhållande!




Fy fy fy fy

Fy vad dåligt jag har mått idag! Var länge sedan jag kände mig så svag. :/ inte kul alls.

Men nu ska jag iaf få i mig lite normal mat, har bara ätit soppor och sjukmat hittills!


Måndag den 9 januari 2012

Hejsvejs alla glada!

Det är en väldigt sliten Safia som nu sitter här och skriver. :) Jag förstår inte detta? Jag ligger och vilar, sover mycket, dricker mycket te, äter mycket vitlök (ok inte bara sliten Safia utan även lite snuskig), knarkar KanJang och allt annat man kan göra för att bli frisk men ändå så blir det ingen skillnad!?! Hahaha oj det här börjar mer bli en blogg nu där jag deklarerar hur sjuk jag är! Men men jag är ju det. Pratade med storebror nyss också och han är likadan så jag är ju inte den enda..

Ne nu ska jag för första gången på 3-4dagar försöka ta mig ut ur lägenheten, de blir kul óch se om jag orkar de 100m som är till affären. Måste handla mat och halstabletter!



Back 2 chilln! Ha en go dag!

Larry Crowne

Tips till alla som ligger hemma och gör ingenting som mig (höhöhöhö)! Ta och kika på filmen "Larry Crowne". Jättemysig film faktiskt med Julia Roberts och Tom Hanks. Såg den nyss och kom på mig själv med att le flera gånger!

Och nu tror jag faktiskt att jag ska ta och lägga mig, har inte mått så bra alls och på kvällen blir det ju inte bättre. :)

Sov gott alla fina!


Sean Paul - She Doesn´t Mind

När jag ändå inte gör så mycket här hemma tänkte jag slänga upp en skön låt som har gått på repeat en stund nu! Sean har gjort en hel del bra låtar som jag har väldigt många minnen av som yngre.

Den här låten ger dock lite mer färska minnen! Enjoy!

__________________________


Girl I got you so high
And I know you like....




No, she doesn't mind
She doesn't mind, she doesn't mind


Söndag den 8 januari 2012

Go´eftermiddag!

Sjuk och ganska snuskig som jag fortfarande är (?! förstår inte vad jag gör för fel.. :/ ) ligger jag hemma ännu en dag! Vi är inne på dag nr 3 nu och jag börjar bli riktigt rastlös. :) Det finns ju inte så mycket att göra mer än att ligga i soffan framför tvn.

Så det ska jag göra nu ett tag till, sen får vi se vad jag hittar på! Hoppas ni hittar på roligare saker! Eller förresten, det är söndag, man får va hemma och bara slappa idag! ;)

Såhär började jag min morgon fyi;




Numbers!

Lite siffror och nr jag ser fram emot! :)

13 - dagar kvar tills Frida kommer.

14 - så många dagar är det kvar tills vi är på Arlanda på väg mot Thailand.

15 - antalet dagar kvar tills vi befinner oss i Bangkok.

15 1/2 - efter så många dagar är vi äntligen i Huahin. Några timmar efter det i havet eller poolen!

Och sist men inte minst 35, antalet dagar vi kommer vara i sol och värme, ha så sjukt kul, skapa så galna minnen och bara njuta!


Gaaaahhh!

Asså jag blir tokig! Jag hatar att sitta hemma och inte göra något! Jag vill träna! Guuuud vad jag verkligen vill träna!

Jag har i stora drag inte rört mig alls under de senaste 3 veckorna!? När jag var och hälsade på hos min Mami så fanns det inte tid för träning utan att bara hänga med familj och vänner. Så, jag känner mig riktigt ur form och vill verkligen bara träna. Älskar det och man mår ju så bra av det!

Speciellt när jag sitter hemma, sjuk och det bara visar en massa träningsprogram på tv...!




Lördag den 7 januari 2012

Godmorgon fina ni!

Efter en hel dags vilande igår och sömn inatt så mår jag tyvärr inte bättre. :/ Har även fått stränga order om att inte lämna lägenheten idag så cheers till ännu en dag hemma! Men det är nog bra!

Hur underbart är det inte av att vakna av att pappa har köpt hem nybakt bröd från NK!! Så sjukt gott!




Ni får ha en fin dag och speciellt här i Sthlm där solen skiner!


Lazy

Har inte rört mig från soffan idag utan bara legat och kollat på tv samt fixat med en massa papper.

Och roligare än så blir det inte idag. :)

Nu ska jag försöka få i mig något att äta!


Fredag den 6 januari 2012

Hej på er!

Ibland undrar jag om jag är knäpp? Eller om det är något fel på mig? Jag har nu inom tidsramen av ca 3 veckor varit sjuk 3ggr! Fast det är nog för att jag hatar att sitta inne och så fort jag tar det lugnt så tror jag att jag blivit frisk. Vilket jag inte har så det leder ju till att jag hela tiden är lite sjuk.

Mycket babbel men det jag skulle komma fram till är att jag är sjuk, den här gången riktigt riktigt sjuk. Har legat uppe hela natten med feber och yrat. Så den här gången ska jag stanna hemma tills jag är riktigt frisk!

Nu ska jag sluta babbla. Hoppas ni alla fina får en bra dag!


Migrän?

Har fått ett migrän anfall så nu blir det sängen och minimål så med det tänkte jag säga Godnatt!


@ work

Sitter fortfarande här på jobbet med Gabs och Frida som jag såklart saknat! Vi har som vanligt en massa roligt att skratta åt och prata om!

Fick dock en helt obeskrivligt ond huvudvärk som vägrar gå över! Men men det löser sig!

Vi hörs då jag slutar!


Torsdag den 5 januari 2012

Goddag underbara!

Vaknade upp lite senare än vad jag skulle så hann inte riktigt med allt men nu är jag iallafall på jobbet där denna dag kommer att spenderas!

Hoppas ni får en super dag!


Nightynight imma sleep with em bedbugs tonight!

Nu hoppar jag ner i sängen och avslutar denna dag! Imorgon blir det upp tidigt. Har en hel lista med saker som måste göras!

Sov gott alla fina där ute! Måste också passa på att tacka alla söta som kikar in varje dag och ibland slänger iväg en gullig kommentar! Ni är så fina!


U've got post!

Eftersom jag mådde så dåligt när jag kom från tåget blev det en hemmadag för mig och bra var det faktiskt för nu mår jag bättre!

Någon/några tyckte att det skulle vara kul att överösa mig med post under tiden jag var borta! Med andra ord har jag gått igenom en massa brev sen jag kom hem. Och såklart slappat framför tvn. :)

Nu blir det mer tv!


Dead meat!

Jag är totalt död! Resan hit tillbaka till Stockholm tog hårt på mig! Nu måste jag springa ner på time och hämta ut ett paket som jag fått. Tydligen är det sista dagen idag.

På detta har jag fått feber och känner mig uppsvullen i ansiktet. :(

Jag saknar redan min underbara mamma och mina fina vänner väldigt mycket!



Onsdag den 4 januari 2012

Godmorgon solstrålar!

Har varit uppe sedan 04.30! Anledningen? Jag är på väg hem till Stockholm nu efter nästan 2 veckor i Östersund. :) Så nu sitter jag på tåget och känner mig lite yr. Är definitivt inte van vid att vara uppe såhär tidigt..

Men men jag ska försöka få lite sömn om det går så jag orkar jobba senare idag, tänkte bara kika in och säga godmorgon alla fina!


Say MAMA!

Kom hem för en stund sedan efter att ha varit inne i Krokom (ett mindre samhälle här uppe) på möte och fixat en massa och samt handlat lite smått och gott. Nu ska jag stänga ner datorn och tillbringa resten av kvällen med min mamma och bror!



Ha en trevlig kväll!


Wham! - Wake Me Up Before You Go Go

Den här låten är ju bara för härlig! Så jag kom upp imorse iallafall!



En feel-good låt helt enkelt!


Tisdag den 3 januari 2012

Godmornin sunshines!

Idag skiner solen som bara attan här hemma hos mamma och perfekt är väll det för idag är det min sista dag innan jag åker hem till Stockholm igen. Nu blir det frukost och sen åka på möte!



Ha en grym dag ute i det fina vädret nu! :D


Iswapfaces!

När jag ändå inte har något att göra kan jag ju tipsa om min favoritapp! Den är riktigt rolig. :) Skrattar lika mycket varje gång!

Jag och Jullan. Bild nr 2 är den riktiga men visst ser bild nr 1 verklig ut också? :) ja, jag vet, jag är lättroad idag. :)

Måndag den 2 januari 2012

Tjenare!

How u doing? Här är det en aning sämre, idag vaknade jag upp med feber (tror jag?) samt ont i hals och huvud!

Därför så kommer jag ligga hemma hela dagen och mysa med mig själv och vem som helst som vill komma nära! ;)


not intressant!

Fortfarande hemma hos min lilla fena Jennifer. Vi har kollat på film, myst, lekt och äcklat oss! Åh kommer sakna mina fina tjejer när jag åker hem igen till Stockholm, det har varit skönt att vara här och hälsa på men snart måste jag tillbaka till verkligheten. Men det är som sagt snart! Inte nu!

Snart kommer min vackra mama och hämtar mig och då blir det hem och mys.






NYÅR 2011

Här kommer några av de utlovade bilderna från nyår med mina fina tjejer! Vi började som sagt vid 15 att fixa oss, sen lagades det middag som bestod av våran egna toast som förrätt, biff, klyftpotatis, bea och en fet sallad till varmrätt och som avslut, glass med hallonsås! Till maten blev det drinkar och shots och efter maten, ja då fortsatte det! Ett gäng pojkar kom och höll oss sällskap innan vi tillsist begav oss mot Arctura Skybar där vi dansade in det nya året med Östersund som utsikt!

Jaja nog pratat, enjoy. ;)































Söndag den 1 januari 2012

Tjolahopp!

Ligger i sängen med Jen och pratar om gårdagens storartade bravader! Har egentligen inte ens gått och lagt mig, slummrat någon halvtimme. Kom hem det gjorde vi vid halv 5. Nu väntar vi bara på att Frida ska joina oss och kolla på resten av snyftfilmerna som vi inte hann med sist!

Visar bilder från igår lite senare. ;)


RSS 2.0