Lördag den 31 mars 2012

Hallojsan!

Igårkväll blev det lite sent mys med syrran och familjen efter promenaden hem som jag för den delen fick göra i regnet! Hhah...

Nu är jag iaf påväg till åkersberga för min fina lilla Lisas släktmiddag! Ska bli så kul att träffa henne igen! Saknat korven riktigt mycket nu. Först åkte jag bort 5 veckor och dagen innan jag kom hem åkte hon iväg i en månad till portugal så nu ska vi catcha upp ordentligt!

Puss!


Words of wisdom..


Fredag den 30 mars 2012

HEJ! Hejhejhej, hemskt mycket hej!

Tog promenaden till jobbet och nu sitter jag här! Det är ju fredag idag så då måste man vara på bra humör även om man är trött. ;)

Hoppas alla har härliga planer för helgen och kvällen! Själv ska jag nog mysa med min syster och lägga mig i tid, imorgon ska jag iväg tidigt för att träffa min fina Lisa som kommit hem efter en månad i Portugal!

Nu ska jag fortsätta jobba! Ha det fint nu!


Utmattad!

Det blev ett till pass! Sprang halva vägen hem och powerwalkade halva! Nu ligger jag som en död fisk i sängen och ska sova. :)

Vi hörs imorgon mina fina!




Dilemma..?

Ouuff vilken tur det blev imorse! Kan på riktigt säga att jag är stolt över mig själv! Intervallade hela vägen till jobbet.

Nu sitter jag här med ett dilemma dock.. Ska jag dra på mig springkläderna igen och köra mina 5km hem också? Kommer ju ha hyffsad träningsvärk imorgon så det är nog lika bra att köra på det!? Och på kvällen brukar jag alltid vilja springa av mig? Hmm vi får se om jag orkar!


Springskorna är på!

Och musiken på högsta volym! Nu kör vi!


Torsdag den 29 mars 2012

Goodmorning beamys!

Idag var det riktigt svårt för mig att ta mig upp ur min väldigt sköna och varma säng!? Ligger faktiskt fortfarande kvar hehe...:) Funderar på om jag ska ta tummen ur röven, käka frukost, dra på mig träningskläderna och powerwalka/springa till jobbet? Bra start? Ja men vi får se hur långt jag tar mig på den planen..!


Sprinter mannen, sprinter!

Aa det kan man ju säga att jag var idag från jobbet! Det var bara att slänga sig iväg och det blev en rejäl Powerwalk hem kan jag lova! Skulle ju hinna med att handla på Konsum innan det stängde så det var nästan en springandes Safia man kunde se flyga genom söder, gamla stan och stan för att landa inne på affären. :)

Blir mer och mer sugen på att springa fram och tillbaka till jobbet. Promenaden blir bara bättre och bättre så skulle vaa skönt att springa av sig?! Hmm vi får se hur det blir med det!

Nu ska jag natta!


I want it all!

Det är ett jädra fixande och donande för mig känner jag! Och jag gillart! Tog en prominix den vanliga rundan till stan och sen jobbet! Så laddade upp med lite puls och frisk luft. :)

Idag så ska det presteras! Känner mig på topp haha! Jobb och utbildning är det som står på dagens lista och sen, sen är det en ny dag och en dag närmare resan!

Ha det fint nu alla!


Onsdag den 28 mars 2012

Godmorgon!

Har ätit frukost och fixat en del med lite grejjer inför resan! Hihihehehahah!! Nu tänkte jag byta om och gå på stan sen jobbet! Tar nog, vad som har blivit min standard promenad på 5km, till jobbet idag också! Riktigt härlig runda det där :)

Måste bara säga det också. Herregud vad jag älskar Stockholm! Min vackra hemstad!


Zumba!

Sådärja! Nu sitter jag på jobbet, eller ska jag vara ärlig har jag suttit här en stund nu och jobbat! Innan jag drog iväg imorse körde jag ett litet zumba pass med beto och tanya! Haha sjukt kul så det blir nog ett till imorgon. :) Liten update bara. Back to work!


Tisdag den 27 mars 2012

Börjar tisdagen med att ligga och gosa med Mr. Mongo nu på morgonen. Ska alldeles strax sätta fart, har en hel del att fixa innan jobbet!

Vi hörs sen!


Done nd done!

Dagens 5km checkades av på vägen hem! Nu ligger jag trött som attan i sängen och drömmer mig bort till aussieland och Thailand..! Som vanligt dåra? Men jag behöver ju inte drömma så länge till för snart bär det av igen!

Jaja hoppar i säng nu så sov gott! :D


AUSSIELAND HERE WE COME!!!

Vi har gjort det igen! Nu är biljetterna till Australien bokade! Den andra maj åker vi (jag, Frida och Eke) till Australien på obestämd tid! :D Gaaahah så nu är det alltså bara en månad kvar av peppande innan vi bär av mot aussieland down under!

FYFAAN VAD DET SKA BLI KUL!!!




Måndag den 26 mars 2012

Börjar veckan här på jobbet!

 


Chillsöndag

Dagens arbetspass och 5km hem är avverkade så nu efter en stadig middag ligger jag däckad i soffan med pappa resten av kvällen!


Söndag den 25 mars 2012

Godmorgon alla glada!

Sitter här brevid Gabs och ska till och käka lite frukost innan vi rör oss in tillbaka mot Stockholm för en dag på jobbet.

Jobbar mellan 12-19. Ha en fin dag!


Biljard och Gino

Fesiken, Gabs har vunnit två gånger redan!!! Nu tar vi pause och äter Gino! Det är alltså bananer, jordgubbar och kiwi i ugnen med vit chocklad över och glass.., supergott!

 


Gnesta

Idag har vi bara tagit det lugnt, gått på promenad och legat i solen! Blivit bortskämd med en massa god mat har jag blivit också rejält!

Nu ska vi sätta igång och spela biljard och lite dart! Gissa vem som ska vinna!? ME!


Lördag den 24 mars 2012 - Gnesta

Godmorgon alla härliga!

Sitter nu här hemma hos Gabs pappa i Gnesta och myser med en kopp indisk chai!

Verkligen hur mysigt hus som helst! Blev lite kär tror jag allt!? Igår blev det sent så vi tig en rejäl sovmorgon idag! Dagens planer är att börja med en promenad sedan bara chilla! Gaaah så härligt! :)


Mini-weekend i Gnesta

Efter jobbet åker som sagt jag och Gabs iväg från Stockholm.., till GNESTA!

Vi åker dit ikväll och tillbaka hit till Stockholm på söndag morgon. Ska bli mys!

Just nu sitter jag på jobbet och känner solen bränna in lite härligt på ryggen! Åhh vad underbart det är med sol och härligt väder!




Två bilder från idag på lunchen i solen :D


Fredag den 23 mars 2012!

Hejsvejs!

Igår hade jag fullt upp med att ja jag vet inte? Göra allt och inget? :D Hur som haver så är det helt underbart väder idag med och ännu en dag måste jag sitta inne!!! Gaaaah önska jag kunde sitta ute och jobba? Igår när vi skulle skynda oss ut på lunchen för att fånga lite solstrålar så.., försvann dom.. Typiskt turen man har va? Hahah det blev lite kyligare och solen kröp undan men ut gick vi ändå!

Idag efter jobbet så åker jag och min favoritgabs iväg (rymmer! maha) på en liten mini-kärleks-weekend! Mys! Berättar mer sen ;)

Ut och festa, sitt inne och mys, åk iväg på äventyr eller bara gör vad ni vill för nu är det fredag och helg!











Puss!

Torsdag den 22 mars 2012

Halloj!

Ännu en dag med strålande sol och "höga" (hehe) grader! Wunderbart! Men illa nog så låg jag och sov fram tills jag skulle iväg och jobba så njuta av vädret det fick jag minsann inte..! Jag och tjejerna tänkte dra ut till hamnen och äta i solen på våran lunch/middag så det blir nog toppen ändå!



Ha det! :D



Myspromenad

Efter jobbet så tog jag och Gabs en riktigt mysig långpromenad hemåt. Samma runda som jag powerwalkade idag. Den ligger på ca 4,5-5km så drygt en mil blev det idag! Underbart!

Är det fint väder imorgon vill jag ut så mycket som jag bara kan! Det var ju riktigt varmt idag och det jag gjorde var att sitta inne och jobba..:/ Frågan är ju bara om jag tar mig upp imorgon.. Har en känsla av att jag kommer ha grym träningsvärk då jag vaknar...!

Godnatt!

 


Powerwalk, CHECK!!

Åh tusan vad jag har powerwalkat! Svetten vara sprutade!! Höhöhö.. Ne men nästan., svettades gjorde jag iaf rejält!

Tog en runda in till stan för att hämta kameran, genom gamla stan och sedan över på söder och till jobbet! Jäklar vad vackert Stockholm blir bara solen tittar fram..! :D Riktigt skönt var det och ska det göras ska det göras ordentligt vilket betydde att Safia gick all in med stavar och hela kittet!

Nu ska jag köra igång här på jobbet!



Ut i solen nu så hörs vi sen!

 


Onsdag den 21 mars 2012

Godmorgon sunbeams!

Vaknade för någon timme sedan och sitter nu i soffan och käkar frukost medans jag drömmer mig bort.. Tillbaka till Thailand!

Jaja.., ska snart sätta fart, min kamera är äntligen klar nu! Tog en del tid att få den lagad men nu kan jag iaf hämta ut den!

Skiner solen lika mycket hos er?


Banana Pancakes - Jack Johnson

Skönaste låten just nu. Hehe den går på repeat hemma.. Påminner om när vi låg på stranden på Koh phangan.. Fest hela kvällarna, så kom man och la sig på stranden och då spelades denna och en massa andra lugna chill-låtar!




Tisdag den 20 mars 2012

Godmorgon!

Pigga och vakna eller ligger ni kanske fortfarande i sängen? Själv har jag varit uppe ett tag, fixat och donat samt hunnit med en liten promenad! Ska skynda och ordna lite saker så jag kanske hinner möta upp Gabs och Frida för en promenad?

Nej nu måste musiken skruvas upp och safias arsle sätta fart!


Händelserik

Kan man inte direkt säga att min dag har varit..:) Jobbat, jobbat, jobbat och hängt med fina från jobbet!

Nu ska jag hoppa i säng då jag måste upp tidigt imorgon! Avslutar dagen med att citera en vän på jobbet ang vädret som skiftar från sek till sek "Moderjord har kommit i klimakteriet"

Godnatt!


Måndag den 19 mars 2012

Godmorgon kära!

Måste börja inlägget med att säga, VAFAN DET SNÖAR!? Whatta f? Vaknade upp imorse, ingen snö, fixade frukost, ingen snö, fixade lunch, fortfarande ingen snö! Går ut genom dörren för att gå till jobbet, snö! Jaja nu sitter jag i varje fall på jobbet och det har börjar avta något. Snöandet då dvs. :)




Ha en fin dag!

Sängdags

Gissa vem jag hittar i sängen när jag ska hoppa ner? Mr mysig! Nu ska jag bädda ner mig under täcket få rejält med sömn!

Godnatt!

 


Ost och tjejsnack!

Efter jobbet tog jag och fina Mathilda en promenad hem till henne där det blev tjejsnack och mys med massa god ost! Lilla gosan har ju varit borta 3månader i Sydamerika så hon hade massa historier och äventyr att berätta om! Riktigt mysigt! Nu är jag iaf på väg hem och riktigt trött. :)


Söndag den 18 mars 2012

Hej och hå!

Nu kör vi en till jobbardag såhär på helgen! Dagens pass är mellan 12-19!

Smell ya later sunshines!

 


Best banana ever!

Tog en liten powernap efter jobbet men vaknade jag upp piggare för det? Ne nu är jag om möjligt ännu tröttare än innan haha!

La mig istället i soffan framför tvn med mobilen. Så kolla tv, halvslumra och kika biljetter utomlands är det jag sysselsätter mig med tills någon annan kommer hem och gör mig sällskap ikväll!

Juste! Åt ju vad som måste ha varit världens godaste banan nyss? Herreguud vad god den var! Ehe såhär lite nödvändig information. ;)


Lördag den 17 mars 2012

Hejsan!

Nu är jag tillbaka här igen efter nästan 1 vecka! Kände för att ta en liten pause eftersom jag varit en aning dålig under denna vecka. Men nu är jag tillbaka pigg och kry!

Har jättemycket på gång i mitt liv samtidigt som inget alls vilket gör att mitt lilla huvud går på högvarv så om jag är lite vimsig så vet ni varför! Men, det är kul!

Sitter iaf just nu på jobbet. Dagens pass är mellan 11-16 dvs 1,5 timme kvar! Vi hörs senare!

 

 


Söndag den 11 mars 2012

Godmorgon!

Vaken med tuppen vilket börjar bli en rutin nu yeeeeaaaas! Sen jag vaknat har jag städat och donat i lägenheten.. Alltid lika kul. :) Det är grymt fint väder här i Stockholm idag så har hunnit med en promenad ute i solen också! Hääärligt! Sånna här dagar vill man vara ute i solen hela dagarna!

Ne nu ska jag sätta fart, har en hel del saker att hinna med idag. :)

Ut i solen nu mina fina!



Thaifood!

Har lagat thaimat och verkligen käkat en brakmiddag med Maja a.k.a downie! Riktigt gott blev det och nu ligger jag utslagen som en säl i soffan och ska hitta någon film att kika på!

Blir ännu en hemmakväll men känner verkligen inte för att gå ut nu på ett tag.. Hmm men det kan ju förändras haha även om det blir hemma ikväll!


Lördag den 10 mars 2012

Godmorgon!

Ligger ni kanske hemma i sängen eller går runt i pyjamas och letar frukost? Kanske har en skön sovmorgon som varar fram tills 13? Inte jag inte! Jobbar extra idag så nu sitter Safia på jobbet och hinkar blåbärsdryck för att vakna till lite. :)

Jobbar fram tills 16 idag och efter det vet jag inte riktigt? Vi får se helt enkelt!

Ha en mysig lördag fina ni!

Oj vad ledsen jag såg ut! Eller kanske toanödig haha?!

 


Yes baby!

Såhär ser min fredagskväll ut! Hahahah !


Positive thinking!

Med lite positive thinking var det som jag trodde! Mitt humör är tillbaka! Kanske inte på topp (är för trött för det haha!) men tillbaka är det! När jag blir nere fastnar jag oftast vid en eller två jobbigare tankar som jag tänker så mycket på att det nästan blir omöjligt att hitta en lösning för det blir så stort!

Det är då det är dags för lite positive thinking! Tänka på allt som är så grymt underbart bra! Tex, min familj, mina vänner, resor osv! Det gör mig iaf alltid på mycket bättre humör och så kommer jag på mig själv med att sitta och skratta för mig själv som ett litet offer. Vilket oftast leder till att jag skrattar ännu mer och inser att det inte var så farligt. För mig har alltid Hakuna matata funkat så det är det jag kör på!

Oj vad jag svamlar på nu.. hahah jaja det var bara det jag ville säga!









Mini-boost ;)

Fredag den 9 mars 2012

Hej!

På vilken sida vaknade ni upp på idag? Jag kan ju säga att jag inte vaknade upp på den bästa..hehe! :) har haft en riktigt otrevlig natt osv så pigg kommer jag kanske inte vara idag?

Men men idag är det ju fredag och känner jag mig själv rätt så är mitt humör på topp igen om någon timme eller två! Planer.. Hmm inga alls? Har ni något roligare för er ikväll/idag?

Nu ska jag sätta igång och jobba! Ha en fin fredag! :)


Slutkörd!

Ligger i soffan helt utslagen! Sista timmen på jobbet blev jag helt plötsligt supertrött och så började mina ögon leka med mig...hmm inte så kul!

Nu ska jag iaf kolla klart på en film innan jag sussar för kvällen!

Godnatt. :)


Internationella Kvinnodagen!

Idag är det ju Internationella Kvinnnodagen som jag faktiskt tycker alla borde fira. Tänkte slänga in ett inlägg dagen i ära! Och jag måste bara säga..

...fan va vi kvinnor är bra!
Det är vi som otroligt nog klarar av att ha "fel vecka" 1 gång i månaden och hela 12 gånger om året fast samtidigt klarar av att ha ett fungerande liv under den perioden! Det är vi som orkar gå runt med en annan människa i kroppen i 9 hela månader och det är fesiken vi som klämmer ut ett klot och skapar liv!

+ tusentals andra saker som kvinnor också lyckas med (och att klara av) så som karriär, karlar(!), bebisar, uppfostran, diskriminering osv..

Så ja, jäklar va kvinnor är grymma!

Och min superkvinna är min mamma. Älskade, underbara och vackra mamma som är den absolut starkaste och finaste kvinna jag någonsin träffat.

Bjuder på, vad jag tycker är, en väldigt passande låt! ;)


Mysstart på dagen!

Det är precis det jag har fått! Mötte som sagt upp Gabs och Frida inne i stan för en mysig frukost med mycket snack och skratt. Efter det tog vi en runda på stan där det blev lite minishopping!

Nu är vi på jobbet och ska köra ännu ett pass. Härligt vad de känns som man utnyttjat dagen mer då man gjort något innan jobbet och mysigare start med jättegod frukost tillsammans med 2 av mina fina är ju hårt att slå!

Säger som min lilla thaiFrida, Tjingeling!


 


Torsdag den 8 mars 2012

Godmorgon vackra!

Är påväg in till stan nu för att möta upp mina fina Gabs och Frida för frukost! Dock är jag väldigt sen! Attans..!!! Jaja jag ska springa nu för full rulle!!

Hörs sen! Puss!

 


Onsdag den 7 mars 2012

Elllåå!

Hur mås det med alla? Här mås det bra och idag är jag pigg! Är såklart på jobbet vid den här tiden och på schemat idag står det jobb och utbildning! Inte så spännande but but..;p

Ni får ha en strålande dag ute i solen nu! Blev mäktigt glad då jag kom på att jag kunde använda glasögon idag.. Lagomt irriterad då jag märker att favoriterna är sönder...! Hehe..

 


Ville bara säga..

..att jag har världens absolut bästa vänner och människor runt mig!

Helt otroligt att jag har blivit blessed med mina underbara vänner! Vet att jag har sagt det mycket nu i dagarna men satan vad ni är bra! Ni kan alltid konsten att muntra upp mig även då det inte ens behövs! Ni är mina ljus i vardagen helt enkelt!

Med det tänkte jag även säga Godnatt och krypa till sängs! Så Godnatt mina fina.


In the hand :)

Det var ju så fint väder idag på lunchen så vi bestämde oss för att gå ut i solen..BIG MISTAKE! Askallt var det och frost på marken men vi hade kul! Gabs drog fram kameran och sen var det bara att sätta igång och leka innan vi frös för mycket. :) Jag hade ju till och med på mig en tjocktjockjacka men tro på fan att jag frös? Det var ju 14grader bara för någon dag sedan? Nej, jag har på mig en tjockjacka...Inte ok! Hehe...

 

Det var iaf det! Här kommer några bilder:

 

 

Fina Gabs!






Frida är så liten så när jag blir trött på henne slänger jag bara ner henne i handen :P


Sen när jag blir trött på att ha saker i handen så brukar jag hoppa upp i Gabs hand och leka cool med henne ;)

Tisdag den 6 mars 2012

Hej/godmorgon (för vissa!)

Igårkväll när jag kom hem från jobbet hade jag en sån magkramp att jag bara låg och vred mig...

Nu mår jag däremot toppen och är på jobbet! Skulle dock inte ha något emot att ligga i sängen hehe.. Är ständigt trött sen jag kom hem och nu har det ju ändå gått en vecka? Jaja sova får jag göra sen!

Ha en fin dag gosar. :)

Gose-Gabs i bakrunden!

 


Happymode-update from work!

Hahah smygreklam på bilden nedan kanske?

Ville bara nämna mina fina här på jobbet som jag alltid har så roligt med! Ni är grymma bara så ni vet det!

Inga som helst speciella planer för ikväll så vi får helt enkelt se vad som händer!?

Vid lunchen tidigare idag :)


Måndag den 5 mars 2012

Hejsan!

Gårdagen spenderades med att ta det lugnt hemma då jag hade sådan huvudvärk/migrän? Jaja sånt händer! Förövrigt..., vad mer? Nej det händer inte så mycket nu.. Som jag sa innan så blir jag alltid lite ledsen när jag kommer hem efter att ha varit utomlands så därav att jag inte har något roligt att skriva. Har mest gått runt hemma som en mes och tyckt synd om mig själv men nu ska jag försöka ändra det så gott som jag kan!

Sen så är det ju så att jag bara masar mig upp på vardagarna till jobbet osv men men! Which leads me till nuet. jag sitter nämligen på jobbet! Snart är det lunch och sen utbildning så jag ska fortsätta arbeta här. Tänkte bjuda på lite låtar som spelades mest på resan bara för att! Enjoy!












Ha det gött idag!

Home!

Nu är jag hemma igen! Drog som sagt ut på en promenad innan jag hade en massa att fixa hemma och efter det träffade jag upp en vän för kvällsfika!

Sitter och kollar klart på solsidan säsong 2 hehe men ska nog snart hoppa i sängen!

Ha det gött!


Lördag den 3 mars 2012

Nemen tjenare!

Idag är en sådan dag då jag har haft svårt att dra tummen ur röven och göra något! Sov ut ordentligt till ca 13.00 och sedan dess har jag ätit frukost och ja, ätit frukost! Fetaste någonsin måste jag dra till och säga då den täckte hela bordet!

Planen nu ser ut som så att jag ska ge mig ut i det soliga vädret på en promenad och sedan dra och simma! Efter det ska jag sitta bänkad vid datorn och fixa en massa sen är även middag inbokad med en vän senare ikväll!

Ha en fin lördag! (bjuder på en gammal bild för 2 dagar sedan)


Något fel är det allt!

När Safia väljer att stanna hemma för att kolla på solsidan säsong 1+2 en fredagskväll istället för att träffa en massa vänner?

Men så är det! Efter 5 veckor av party, sol, strand, bad och buckets gör jag gärna det en kväll! Så efter jobbet gick jag och handla en massa gott och sen grävde jag ner mig i soffan!

Det var min fredag det! Hoppas ni har eller hade en grym sådan! Puss och kram vi hörs imorgon!


Fredag den 2 mars 2012

Hejsvejs vänner!

Det här med att vakna upp med tuppen håller i sig och det kan ju vaa riktigt bra för min del!? Inte för att jag får så mycket gjort men ändå?

Sitter på jobbet nu och fasiken vad jag önskar att jag inte gjorde det! Det är nämligen strålande sol och riktigt härligt/vackert vårväder här i Stockholm! Och jag tar tillbaka (ännu en gång) vad jag sa tidigare om snö! Finns ingen sådan här! Haha!

Ha en fin fredag!


King Durian & The Durian fruit!

Hur glad blev inte jag när jag kommer hem och har fått hem detta i brevlådan?! Alla bilder från Thailand!!

Så nu ska jag slå mig ner med gottans och längta mer än vad jag redan gör tillbaka om det nu är möjligt!

Godnatt!


Back 2 work nd friends

Sitter på jobbet och har just haft världens skrattattacker med bananer och Frida!

Kul man kan ha på jobbet va?! Nu ska jag fortsätta jobba så tiden går lite snabbare! Den får om den vill gärna gå i superspeed i ungefär 2 månader om den vill. Tiden alltså...:)




Torsdag den 1 mars 2012

Godmorgon!

Jag är uppe med tuppen igen! Har dock legat och slöat i någon timme! :)

Snart blir det iaf att stiga upp, fixa frukost och lunch, ordna lite saker med datorn och sedan dra till jobbet för ännu en jobbdag!

Vi hörs!


RSS 2.0