Torsdag den 9 augusti 2012 - Leaving

Hej fina!

Vi har nu bestämt oss. Sagt upp oss från jobbet och betalat sista dagen på hostellet. Nu lämnar vi Bowen. Eller inte nu men på lördag bär det av mot nya äventyr!

Det känns både jobbigt och kul att lämna detta underskattade vackra ställe. Själva hostellet och jobbet vi har haft har verkligen tagit på våra krafter och gjort oss deprimerade, ledsna och sura. Hemskt har det varit att se alla glada människor komma hit glada och inställda på att få sitt second year visa och spara pengar och sedan bli helt nedbrutna.. För det händer verkligen alla som kommer hit och det är tack vare hostellet och jobbet.

Att bo på ett hostel som många gånger känns som ett fängelse och ständigt bli hotad för puttefnask-grejjer (om inte påhittade tom) och sedan gå till jobbet där vi bokstavligt blivit behandlade som skit många gånger gör nog ingen glad.

Men alla helt fantastiska och underbara människor vi träffat har faktiskt gjort det värt varenda sekund. Alla känns som en enda stor familj och det känns såklart tufft att åka ifrån det som känns som hemma numera!? Vad gjorde vi egentligen innan Bowen haha!? Nej men jag kommer sakna, om jag ska vara helt ärlig, varenda kotte här! Några kommer jag definitivt träffa igen och andra inte men så är livet!

Sen är Bowen faktiskt fruktansvärt vackert. När man blir alldeles för insnöad så tänker man inte på vart man är utan bara på jobb (klart vi kom ju hit för det men ni förstår) så man missar hela skönheten. Stränderna här är helt underbara och hela staden är fin. Ja fin, vacker och charmig som i en liten saga!

Herregud vad mycket vi gått igenom i över 3månader här nu! Galna samt underbara minnen men nu är det verkligen dags att åka vidare så som sagt händer det på lördag!

Planen är att vi börjar att åka ner till Airlie beach för att söka jobb. Hittar vi inget där så drar vi vidare till Brisbane och söker där! Vi tar det som det kommer!!

Nu är det fullt upp dagarna fram tills vi åker med tillstånd som ska fixas, papper som ska skrivas på, cvn att skriva ut, packning och hinna säga hejdå till alla!

Igår dock då alla var lediga drog vi ihop hela hostellet ner till front beach där vi grillade och umgicks i flera timmar! Åhhh!

 Jaja nu vet ni iaf vad som händer!!

Pussss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0