Måndag den 21 maj 2012 - Bowen, bowen, bowen!

Halloj!

Ännu en gång hänger vi här på McDonalds i Bowen. Klockan är dock ganska sent, 22:40 och de flesta från vårat familjhostel (alla på hostellet känns som en ända stor mysig familj haha) har typ gått och lagt sig redan. Imorgon är det jobb för många men inte oss! Var och skrev upp oss på några farmar tidigt imorse för jobb men det tar nog några veckor till..

Säsongen här i Bowen är ovanligt seg i år. Så sen och seg faktiskt att priserna i butikerna på olika frukter och grönsaker stigit i taket. Och ja vi kan ju inte annat än vänta så det vi gör om dagarna är att hänga på stranden och hostellet, går på promenader osv. Lite sådär halvmysigt! Idag drog vi på hostellet till "the pier" och hoppade från bryggan, ni som sett filmen Australia har alltså sett vilken brygga vi hoppade från! Fast ska jag vara helt ärlig så hoppade inte jag och Frida.., vi var för rädda.. sen såg vi även världens ballaste blåa krabbor som såg ut som pärlor! 

Men i helgen var vi ute för första gången på 2 veckor och provade på vad Bowen hade att bjuda på i festvägar! Slutade upp faktiskt med en riktigt rolig helg med många nya vänner, äventyr och roliga minnen! Och såklart en massa bilder men dom får komma till veckan istället!

Istället så får jag visa er en ganska fin bild på The main road här i Bowen mellan klockan 5-6 på morgonen i soluppgången.

Puss på alla därhemma!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0